Nieuw geopend in Middelburg: CUBE Store Zeeland

Aan de rand van de Zeeuwse hoofdstad is een nieuwe CUBE Store geopend: CUBE Store Zeeland, voorheen Minnaar Wielersport. Met deze opening wil het populaire fietsenmerk haar klanten nog beter bedienen en de nieuwste modellen en technologieën aanbieden.

Nieuw geopend in Middelburg: CUBE Store Zeeland
CUBE Store Zeeland

De nieuwe CUBE Store bevindt zich aan de rand van Middelburg en biedt een uitgebreide selectie aan fietsen, waaronder racefietsen, mountainbikes en e-bikes. Naast fietsen kan je er ook terecht voor accessoires, kleding en natuurlijk onderhoud van de fiets.

Met de opening van CUBE Store Zeeland trappen we vol enthousiasme een nieuw avontuur tegemoet. CUBE is al lange tijd onze grootste leverancier. De transformatie van Minnaar Wielersport naar een CUBE only-winkel was daarom een logische stap. Met onze nieuwe winkel - compleet in de stijl van CUBE - staan we klaar om het fietsplezier van iedereen in de omgeving Zeeland naar een hoger niveau te tillen. - Maurice Minnaar, winkeleigenaar

CUBE: hoogwaardige fietsen en accessoires voor iedere fietser

CUBE is een Duits fietsmerk dat bekend staat om zijn hoogwaardige kwaliteit en innovatieve ontwerpen. Het merk is opgericht in 1993 en heeft sindsdien een sterke positie in de fietsindustrie weten te veroveren. Het merk hecht veel waarde aan onderzoek en ontwikkeling en investeert daarom veel in de nieuwste technologieën en materialen om ervoor te zorgen dat hun fietsen de beste prestaties leveren en lang meegaan.

CUBE

Daarnaast heeft het merk meerdere prijzen gewonnen voor hun producten en innovaties, waaronder de prestigieuze Eurobike Award en de Red Dot Design Award. Ook bij testen van de Consumentenbond en de ANWB heeft CUBE diverse awards binnengehaald.

De opening van de nieuwe CUBE Store in Zeeland is een belangrijke mijlpaal voor het fietsenmerk en benadrukt de groeiende aanwezigheid van CUBE in Nederland. Dus ben je op zoek naar een nieuwe fiets of accessoires? Kom dan snel langs bij de nieuwe CUBE Store in Zeeland!

www.cubestores.nl

CUBE STORE ZEELAND
Laan der Verenigde Naties 1C
4334 ES Middelburg

Openingstijden:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 8.00 – 17.30
Woensdag: 12:00 – 17.30
Donderdag: 8.00 – 17.30
Vrijdag: 8.00 – 17.30
Zaterdag: 8.00 - 15.00
Zondag: Gesloten

Labels

LEES DIT HIERNA

SRAM presenteert de nieuwe Eagle Transmission

Tijdens een 6-jarige geschiedenis van Eagle en 11 jaar van de speciale 1x-aandrijflijn heeft SRAM…

LEES VERDER

Magura MT5 Pro speciale editie remmen

De Magura MT5 Pro is geen compleet nieuwe ontwikkeling van de MTB rem, maar een set die de MT5…

LEES VERDER

Ritchey Ultra mountainbike keert terug met retro rood, wit & blauw

Tom Ritchey is een van de grote mtb-pioniers. Als getalenteerde racer in de Amerikaanse scene, maar…

LEES VERDER