Banner

Sub Menu

Meehelpen

Mountainbike.nl kan alleen maar online blijven door het vele werk van vrijwilligers. Als je zelf mee wilt werken aan Mountainbike.nl, kan dat op verschillende manieren.

  • Heb je een nieuwtje, heb je informatie die kan leiden tot een mooi nieuwsartikel of heb je goede foto's van een evenement of nieuwsfeit: de nieuwsredactie heeft altijd interesse.
  • Elke melding van berichten die tegen de regels zijn door middel van 'tip een mod' stellen we zeer op prijs: alle gebruikers zien immers meer dan 50 moderators
  • Als je interesse hebt om moderator te worden op Mountainbike.nl en je bent ouder dan 18, kun je een mail sturen naar redactie@mountainbike.nl met een motivatie, waarom je het leuk zou vinden om mod te worden. Deze mails bewaren we, als we op zoek gaan naar nieuwe moderators kijken we eerst of de mensen die zichzelf hebben aangemeld geschikt zijn.
  • Als je een bestaand artikel wilt verbeteren of aanvullen of een nieuw artikel wilt schrijven, ben je meer dan welkom.

Content Partner worden / gastblogger

‘Kennis delen’ is de grote trend. Dat doe je via je eigen website, blog of social media. Maar het schrijven van de content is pas de eerste stap. Daarna volgt de noodzakelijke tweede stap: distributie. Want je content moet (en verdient het) immers om gelezen te worden.

De website www.mountainbike.nl is, met ruim 2.000.000 bezoeken per jaar, één van de grootste mountainbike sites in Nederland. Word content partner van Mountainbike.nl en etaleer je kennis en expertise! Het doel is inspireren, informeren of het aanbieden praktische tips.

Dit is wat we niet zoeken

Blogs die uitpuilen van de schaamteloze zelfpromotie. Het is oké wanneer je iets van jezelf laat zien, maar we zoeken geen tekstschrijver die een reclameblog schrijft.

Dit is wat het jou oplevert

Ook niet onbelangrijk natuurlijk. Naast het feit dat het een manier is om jouw ideeën en gedachten te ventileren, zorg je ook voor meer verkeer naar jouw website. Mede dankzij de vrij sterke positie in de zoekmachines zal je artikel door veel bezoekers gelezen worden.

Iedere tekstschrijver schrijft onder zijn of haar eigen naam. Dit is natuurlijk goede reclame voor jouw digitale pennenstreken. Bovendien krijg je een eigen online profiel met daarin een link naar jouw eigen pagina. Mooi toch?

Ben jij de gastredacteur die wij zoeken, stuur dan een e-mail naar redactie@mountainbike.nl met daarin jouw naam, website en motivatie. Dan nemen we daarna contact met je op met betrekking tot onze samenwerking. Wij kijken uit naar jouw e-mail.