Adverteren

Sub Menu

Adverteren op Mountainbike.nl

Momenteel is adverteren of partner worden op Mountainbike.nl (nog) niet mogelijk. Indien je meer informatie wil over online promotie neem dan contact op met Rogier Mensink: redactie@mountainbike.nl.

Redactionele formule

Met een mix van sport, lifestyle en een communityforum is Mountainbike.nl al 20 jaar voor een breed mountainbikepubliek, waardoor zowel de beginner als gevorderde biker meer uit deze sport kan halen. Wij zijn onafhankelijk. Wat we vertellen bepalen wij zelf. Onze missie is passie delen.

Bereik en profiel bezoekers

Mountainbike.nl richt zich op moutainbikers die voor hun plezier rijden. De gemiddelde bike-enthousiast heeft geen ambitie om deel te nemen aan de Olympische spelen, maar rijdt wel regelmatig om fit te blijven, met vrienden bij te praten, of hun adrenalineniveau op pijl te houden. In het weekend pakt ie mogelijk de auto naar een van de vele mountainbikeroutes die we in Nederland en de Belgische Ardennen hebben. Tijdens een vakantie met het gezin naar het buitenland, is er altijd een plekje vrij op de fietsdrager om een nieuw gebied te ontdekken.

Jaarlijks wordt Mountainbike.nl 2 miljoen* maal bezocht, heeft 11 miljoen paginabezoeken en een gemiddelde bezoekduur van 04:33. Bron Google Analytics.

  • De leeftijdscategorie is: 18-24 (5%), 25-34 (22%), 35-44 (29%), 45-54 (27%), 55-64 (12%). 65+ (5%)
  • Man/vrouwverdeling: 78% man, 22% vrouw
  • Ca. 14% van onze bezoekers is Vlaams