Over Mountainbike.nl

Sub Menu

Onze missie is passie delen

Wat is het leukste om met je passie te doen?! Het te delen! En dat is precies hoe het bij Mountainbike.nl allemaal begonnen is. Het voltallige team en onze forum leden delen namelijk dezelfde passie: Mountainbiken!

En of dat nou CrossCountry, Enduro, Freeride of Downhill is maakt daarbij niet zoveel uit. Passie voor mountainbiken, dat is wat ons drijft! En deze passie delen wij graag met andere mountainbikeliefhebbers, van jong tot oud, van beginner tot (ver)gevorderd mountainbiker.

20 jaar Mountainbike.nl

Sinds 1998 is Mountainbike.nl een onafhankelijke website voor Nederlandstalige mountainbikers. Een initiatief van Rogier Mensink gericht op de beleving en promotie van het mountainbiken, met nieuws, info en een discussieforum voor een groep gelijkgestemde vrienden. 

De Mountainbike.nl-community bestaat inmiddels uit een grote groep fietsers met een passie voor mountainbiken en aanverwante lifestyle. Een gezonde mix van beginners en experts. Heb je zelf ideeën voor leuke content of ken je mooie mountainbikeverhalen? Laat het ons dan weten via redactie@mountainbike.nl