Bike Mechanic Simulator 2023 in demoversie

Droom je al lang van een eigen werkplaats? Een plek waar je ongestoord kunt sleutelen? In deze game ben je de gelukkige en ambitieuze eigenaar van een aanvankelijk piepkleine bikeshop die zijn leven wijdt aan het repareren van fietsen. 

Bike Mechanic Simulator 2023
Bike Mechanic Simulator 2023

Niet ingewijden denken misschien dat dit niet al te ingewikkeld is. Maar schijn bedriegt, want je MTB bestaat uit vele onderdelen die op elk moment stuk kunnen gaan en waarvoor vaak meer nodig is dan een combisleutel.

De sim, die ontwikkeld wordt door de Poolse studio Manager Games S.A. (Apocalipsis: Harry at the End of the World en This is the Zodiac Speaking), moet in de tweede helft van 2023 verschijnen. De demo gratis beschikbaar op het Steam-platform.

Bike Mechanic Simulator 2023

Bike Mechanic Simulator 2023 imiteert de werkomgeving van een fietsenwerkplaats, waar de speler de rol aanneemt van een professional op dit gebied. De  demoversie biedt degenen die meer willen weten over fietsenreparaties een virtuele manier om te leren en hun vaardigheden te verfijnen.

De volledige versie van het spel voor pc's staat gepland voor de tweede helft van dit jaar, voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en tot slot Nintendo Switch.

Bike Mechanic Simulator 2023

Bike Mechanic Simulator 2023 beloofd een realistische simulator waarin je kunt leren om een fietsmonteur te zijn en vooruitgang kunt boeken in het runnen van je werkplaats. Zo bestaat de gameplay uit het repareren, onderhouden en monteren van fietsen. De rol van de speler is ook om de werkplaats met zijn gereedschap en reparatiebank op orde te houden.

"Terwijl de demo nu uit is, kijken we ernaar uit om te horen van de spelers wiens meningen ook de waardevolle bron zijn voor de verdere ontwikkeling van het spel. De volledige versie van Bike Mechanic Simulator 2023 zal vol zitten met meer inhoud, en elk van de elementen zal onder de loep worden genomen en verbeterd. Ons belangrijkste doel is dat het spel niet alleen een realistische simulator is, maar ook een goed entertainment en iets om bij te chillen. Daarom zal Bike Mechanic Simulator 2023 tot op zekere hoogte, wat het monteursvak betreft, worden vereenvoudigd", aldus Tomasz Sobiecki, CEO van Manager Games S.A.

De uiteindelijke versie van het spel zal de belangrijkste verhaalmodus combineren met de sandbox-modus. Het hoofdthema zal gericht zijn op de uitbreiding van je werkplaats tot een werkplaats met meerdere kamers, uitgerust met steeds meer gereedschapssets. De verhaallijn zal zich ontwikkelen rond verschillende gebeurtenissen en de reparatie van oude fietsen.

Bike Mechanic Simulator 2023

In Bike Mechanic Simulator 2023 vind je een breed scala aan fietsvarianten, te beginnen met stadsfietsen, mountainbikes en racefietsen als hoofdcategorie. Elk model heeft een dozijn verschillende onderdelen.

Bike Mechanic Simulator 2023

Belangrijkste kenmerken:

  • fietsmonteur carrière;
  • onderhoud, reparatie en fiets montage;
  • verschillende taken;
  • vele fietstypes en hun onderdelen;
  • verhaalmodus gecombineerd met sandboxmodus. (Voor wie niet een gamer is…. Een sandbox-spel of zandbakspel, is een type computerspel waarin de speler meer creativiteit krijgt in de open wereld. Een sandbox-spel is zowel een spel dat de nadruk legt op vrije gameplay, maar ook kan duiden op een spelmodus met minimale regels en doelstellingen.)

Steam Bike Mechanic Simulator 2023
 

LEES DIT HIERNA

Greenlanen met de Heybike EC1

Heybike is voornamelijk in Amerika bekend om zijn Efatbikes en hebben afgelopen jaar hun…

LEES VERDER

Bluegrass Aura Core Protection voor knie en elleboog

Aura Core Knee Protection: Maximale stabiliteit en comfort: De constructie met lange mouwen van de…

LEES VERDER

Bikeparken en Trails rijden met Fist Gloves

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen hoeveel motieven en soorten handschoenen ze hebben. Op…

LEES VERDER