Terug naar de kern met de Rapha Core Collectie

De nieuwe core range bij Rapha is dit jaar gevarieerder dan ooit. Comfort en performance staat bij de core lijn voorop en ze zijn blij een aantal belangrijke producten hieraan toe te voegen.

Zakken op de zijkant van de been zijn met de lancering van de Rapha Explore Cargo Bibs in korte tijd algauw onmisbaar geworden. Gedragen door avonturiers op bijvoorbeeld ultra-endurance ritten zoals de Silk Road Mountain Race en alom geprezen voor de handigheid van meer toegankelijke zakken. In 2019 is hetzelfde principe toegepast op de Core bibs van Rapha en daarmee voegen we de core cargo bibs toe aan de range. Met deze toevoeging bieden we een bibs aan die excelleert op elke rit, voor elke fietser. 

De shorts, beschikbaar voor mannen en vrouwen, hebben dezelfde mooie zijzakken als de bekende Explore broek, wat je de vrijheid geeft om deze te combineren met wat voor top dan ook. Of dit nu een fiets jersey is, of gewoon een T-shirt. 
De stof van de bibs biedt ondersteuning en comfort voor de lange ritten. De naden om de middel zijn gereduceerd voor een optimale pasvorm en extra comfort. 

De leg gripper houdt de shorts mooi op zijn plaats. Maar misschien nog wel het belangrijkste is dat de uitgebreid geteste classic chamois pad in de mannenversie is verwerkt, en de vrouwenversie is uitgerust met de gloednieuwe classic chamois voor optimaal omfort. 

Daarnaast heeft ook de core jersey een frisse nieuwe look met mooie schouderpasvorm, geupdate zakken en vier mooie kleuren. 
De jersey is al beschikbaar vanaf 70 euro, in vier kleuren, en is er nu zelfs ook voor kinderen. 

Voor meer informatie klik je op:
https://www.rapha.cc/de/en/collections/core/category/corecollection

LEES DIT HIERNA

RocDuMaroc: extreme MTB marathon door het Atlas- en Saghro gebergte

Tussen 13 en 19 oktober vindt deels in het Marokkaanse Atlasgebergte, en deels in de woestijn, de…

LEES VERDER

Nieuw Wereldrecord MTB Crash

Het achtergrondverhaal over zijn wereldrecord project Johannes Fischbach achtervolgt al enkele…

LEES VERDER

Canyon lanceert de 2020 Lux en Exceed XC race mountainbikes

Dit jaar was een succesvol jaar voor de Canyon pro rijders op de Lux en Exceed. Met twee…

LEES VERDER