New Bike Day bij het Canyon Factory Service Centre

Een nieuwe fiets bestellen is altijd leuk maar soms wil je net dat beetje extra. In plaats van de bike thuis af te leveren is er nu ook de mogelijkheid om deze in het Factory Service Centre in Eindhoven gemonteerd en klaar op te halen. Uiteraard met alle persoonlijke touches die erbij horen.

De New Bike Day service is een leuke extra van Canyon voor nieuwe, maar ook terugkerende kopers van Canyon. De bike wordt door, de monteurs in huis, opgebouwd en ook worden de bijbestelde accessoires zoals bidonhouder, pedalen of gps houder geïnstalleerd. Zo staat de bike rijklaar zodra je hem ophaalt.canyon

Wij zakten af naar Eindhoven om er een nieuwe bike op te halen en werden bij de inkom al verrast door de uitstraling van het nieuwe gebouw. We komen binnen in een mooie grote ruimte waar er rechts plaatsen zijn om je bike te stallen. Een grote balie en uitstalling van diverse accessoires van Canyon.canyon

Een paar seconden later worden we door Mathijs ontvangen en krijgen we een rondleiding door het hele pand. Van de plaats waar de bikes binnenkomen naar de werkplaats waar reparaties en garantiegevallen gerepareerd worden tot de kantoren van de helpdesk, verkoop en al het andere wat erbij hoort. Een hele organisatie zo.

Als we verder lopen door het pand valt het artwork, tegen de achterwanden, op. Dit is gemaakt door een ontwerper uit Eindhoven en we zien dan ook direct de 3 bollen van de Tonglereep en het Evoluon. Op de bidons van Canyon en T shirts is ditzelfde artwork te vinden en geeft een leuke en unieke uitstraling aan de locatie.

We lopen verder, gaan de hoek om en daar staat hij dan. Onze nieuwe bike! De Canyon Neuron:ON 8 in stealth zwart. Mooi uitgestald met in de achtergrond een filmpje draaiend passend bij het type bike wat je besteld hebt. Uiteraard met je eigen naam op de TV gepresenteerd.canyon

Na de eerste introductie van je nieuwe bike volgt nog een uitleg over diverse onderdelen en accessoires van de bike en een eerste passessie. Zo kun je na het ophalen al direct op pad met je bike.

We nemen afscheid van Mathijs maar niet van onze Neuron:ON.  Deze wordt onder toeziend oog achter in de auto gelegd. Een paar dagen later is het voor ons tijd om de Neuron op de trails los te laten. Hoe dat ging? Dat lees je in de volgende review.

Hoe kies je New Bike Day:
Voeg de fiets en accessoires toe aan je winkelmandje, selecteer “New Bike Day” als afleveroptie. Vervolgens betaal je zoals gebruikelijk.

Voor meer informatie over klik je op:
https://www.canyon.com/nl-nl/klantenservice/canyon-factory-service/new-bike-day/

Uiteraard is het leukste van een nieuwe bike erop fietsen en loslaten op de paden. Dit hebben we dan ook met plezier gedaan.canyon
 

LEES DIT HIERNA

Greenlanen met de Heybike EC1

Heybike is voornamelijk in Amerika bekend om zijn Efatbikes en hebben afgelopen jaar hun…

LEES VERDER

Bluegrass Aura Core Protection voor knie en elleboog

Aura Core Knee Protection: Maximale stabiliteit en comfort: De constructie met lange mouwen van de…

LEES VERDER

Bikeparken en Trails rijden met Fist Gloves

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen hoeveel motieven en soorten handschoenen ze hebben. Op…

LEES VERDER