Tot wel 30% korting op mountainbikes tijdens de Trail Sale van Canyon

Ben jij op zoek naar een nieuwe mountainbike of e-MTB? Dan is dit je kans om een goede deal te scoren! Canyon heeft namelijk van 20 februari tot en met 1 maart Trail Sale met flinke korting op verschillende modellen.

Flink zeggen we namelijk niet zomaar: er gaat tot 30% van de prijs af en de hoogste korting is maar liefst € 1500,-! Dat zijn flinke bedragen die we sinds de schaarste in de fietsindustrie niet meer hebben gezien. Benieuwd naar die deals? Check de onderstaande link van Canyon vanaf 20 februari!
https://www.canyon.com/nl-nl/mountain-bikes/trail-sale/?utm_medium=special-interest-online&utm_source=mountainbikenl&utm_campaign=trailsale

Een model dat in de sale gaat is de Neuron, de trail fully van Canyon welke we al eens eerder aan de tand hebben gevoeld. De review vind je hier:
https://www.mountainbike.nl/nieuws/2020/trails-rijden-met-de-canyon-neuron-al-70
trailsale

De Neuron 5, met aluminium frame, gaat weg met 30% korting en je betaalt nu slechts € 1399,- voor deze capabele fully. Meer info over de Neuron vind je op de website van Canyon.
Ook voor de e-MTB’er valt er genoeg te scoren, onder andere de Spectral:ON, Neuron:ON & de Grand Canyon:ON zijn nu met korting te krijgen via de website van Canyon. Qua hardtails is er ook genoeg te kiezen tussen de Grand Canyon, Exceed en de Stoic, welke we ook hebben getest:
https://www.mountainbike.nl/nieuws/2021/trails-rijden-met-de-canyon-stoic-4
trailsale

Ze hebben zelfs aan de gravelfans gedacht met de Grizl Suspension 7. Meer info over de Trail Sale vindt je via vanaf 20 februari op de website van Canyon.
https://www.canyon.com/nl-nl/

LEES DIT HIERNA

SRAM presenteert de nieuwe Eagle Transmission

Tijdens een 6-jarige geschiedenis van Eagle en 11 jaar van de speciale 1x-aandrijflijn heeft SRAM…

LEES VERDER

Magura MT5 Pro speciale editie remmen

De Magura MT5 Pro is geen compleet nieuwe ontwikkeling van de MTB rem, maar een set die de MT5…

LEES VERDER

Ritchey Ultra mountainbike keert terug met retro rood, wit & blauw

Tom Ritchey is een van de grote mtb-pioniers. Als getalenteerde racer in de Amerikaanse scene, maar…

LEES VERDER