Mountainbiken en brouwen: Mellowbikers lanceert 'Let's Ride' bier

Mountainbiken en een goed biertje na afloop gaan hand in hand. Dat is althans de gedachte van de Mellowbikers, de enige en gezelligste MTB club van de Brabantse Wal. De Mellowbikers hebben hun passie voor mountainbiken en gezelligheid gecombineerd door hun eigen brouwerij, De Mellow Brewery, op te richten.

Mellow Brewery

"Let's Ride" is het allereerste bier van De Mellow Brewery en is met veel liefde en passie gebrouwen door mountainbikers, voor mountainbikers. Het is het perfecte bier voor na die lange, avontuurlijke ritjes. Want na een dag vol adrenaline, uitdagingen en het overwinnen van de meest ruige paden, is er niets beters dan relaxen met een verfrissend biertje in de hand.

Maar "Let's Ride" is meer dan alleen een dorstlesser. Het is een bier dat perfect samengaat met de sfeer van een gezellig samenzijn na een rit. Of je nu sterke verhalen vertelt over je avonturen op de trails of je net dat stuk vlees op de bbq gooit, dit bier is de perfecte aanvulling. Die sappige burger of malse steak wordt nog beter met een "Let's Ride" ernaast.

Mellow Brewery

Ben je benieuwd geworden naar dit speciale bier? Houd hun site of Instagram in de gaten! Binnenkort wordt er meer informatie gedeeld over waar je "Let's Ride" kunt kopen en over andere spannende ontwikkelingen van De Mellow Brewery.

Proost op vele mooie ritten en nog vele gezellige momenten daarna met "Let's Ride"!

instagram.com/mellowbeer.brewery/

mellowbeer.com/

LEES DIT HIERNA

Geen keuzestress dankzij de Agu X-Mas Gift Guide

AGU helpt je uit de nood en geeft je enkele gouden cadeautips. En dat allemaal onder €50.  Klik…

LEES VERDER

Greenlanen met de CMAceWheel F26

Om direct uit te leggen waarom we alleen brede gravelpaden adviseren dan heeft dit niet met de…

LEES VERDER

In je schoen:"De Ekoi Nathalie Simon sokken en handschoenen"

Sokken Thermollite herfst/winter: Ekoï Thermolite wintersokken zijn gemaakt in Italië en speciaal…

LEES VERDER