Nieuwe Wahoo Kickr en Kickr Bike: nog slimmer dankzij WiFi

Inmiddels 10 jaar na de originele Kickr, heeft Wahoo de zesde generatie van zijn vlaggenschip smart trainer aangekondigd.

Wahoo Kickr en Kickr Bike
Wahoo's KICKR Smart Trainer

De Wahoo Kickr toestelen staan voor een ongeëvenaarde indoor rijervaring en bieden al enkele jaren de beste connectiviteit. Met de nieuwste apparaten in de Wahoo Kickr range wil de fabrikant van fitnesstechnologie een nog geavanceerdere, verbonden ervaring bieden, waarbij de nadruk vooral ligt op een verbeterde functieset en Wi-Fi-connectiviteit om een naadloze verbinding tussen slimme trainers en willekeurige apps, platforms en systemen mogelijk te maken.

Wahoo Kickr

Wahoo Kickr

Wahoo Kickr

Toevoeging van WiFi

Door de toevoeging van een WiFi verbinding bij de nieuwe KICKR Smart Trainer en KICKR BIKE hebben fietsers nu een nog betere ervaring. De mogelijkheid om via WiFi verbinding te maken met telefoons, tablets en andere elektronische apparaten vergroot de gebruikservaring, zonder afhankelijk te zijn van hardware systemen, zoals Bluetooth en ANT+ chips. Ook het probleem van drop-outs is hiermee opgelost, rijders blijven tijdens de gehele duur van hun workout verbonden. De toevoeging van een Wi-Fi verbinding biedt een aanzienlijke verhoging van de snelheid van gegevensoverdracht ten opzichte van Bluetooth en ANT+. Dit zorgt ervoor dat statistieken op het scherm meer dan 65% sneller worden weergegeven en eRacing nog nauwkeuriger verloopt. De introductie van Wi-FI zorgt er ook voor dat real-time problemen snel opgelost kunnen worden met dank aan het befaamde Wahoo klantenservice team, evenals automatische firmware-updates.

​​Ons team is voortdurend bezig om nieuwe mogelijkheden en functies toe te voegen aan onze state-of-the-art KICKR-producten. We zijn verheugd dat Wahoo de innovatie in de categorie blijft leiden door als eerste grote merk wifi te introduceren op hun slimme trainers en fietsen. - Mike Saturnia, CEO bij Wahoo

Kickr Bike

Kickr Bike

10 jaar innovatie

Deze lancering is een belangrijke mijlpaal voor Wahoo en markeert de tiende verjaardag van de originele KICKR Smart Trainer, die in 2012 werd gelanceerd. KICKR begon als een eenvoudig idee: een nieuwe manier om indoor te fietsen, wat een revolutie ontketende. De voortdurende ontwikkeling van de Wahoo KICKR producten onderstreept de voortdurende drang naar verbetering.

Over Wahoo Fitness

Wahoo Fitness uit Atlanta heeft een volledig ecosysteem van sensoren en apparaten ontwikkeld voor hardlopers, fietsers en fitness liefhebbers. De bekroonde reeks producten van Wahoo omvat de KICKR familie met slimme indoor rij-apparatuur en accessoires, de ELEMNT familie met GPS-apparaten en sporthorloges, de TICKR familie met hartslagmeters, de Speedplay dubbelzijdige pedalen en de Wahoo SUF trainingsapp om jou te helpen de meest complete wieler atleet te worden.

https://eu.wahoofitness.com

Labels

LEES DIT HIERNA

Tim Smeenge wint NK Mountainbike Marathon in Gasselte

Ploeggenote Karen Brouwer verloor helaas de sprint om de titel en eindigde als tweede achter Tessa…

LEES VERDER

Merida's nieuwe enduro's: ONE-SIXTY en ONE-FORTY

“Na het langste en meest rigoureuze ontwikkelings- en testprogramma dat een MERIDA model ooit…

LEES VERDER

WTB Vulpine Gravel raceband uitgebreid met nieuwe 700c x 40mm

De Vulpine 40 is de band bij uitstek voor racers die een snelle, lichtgewicht band nodig hebben die…

LEES VERDER