Leenders Fietsen in Hengelo opent met totaal vernieuwd concept

Een icoon in de fietsenwereld heeft een metamorfose ondergaan. Na een succesvolle samenwerking van 25 jaar neemt Leenders Fietsen nu het stuur in eigen handen met een gedurfd nieuw concept. De bekende 'Bike Totaal' letters maken plaats voor de naam 'Leenders Fietsen'.

Meer dan een winkel, een ervaring

Het bekende Experience Center aan de Pasmaatweg heeft een transformatie ondergaan. Dit alles markeert een belangrijk keerpunt voor het bedrijf, dat nu onder eigen vlag opereert en zich richt op een nog betere service voor haar klanten.

Het afgelopen jaar heeft Leenders Fietsen al een eerste stap gezet in deze transitie door de showroom uit te breiden van 3000 m2 naar maar liefst 6000 m2. Hierdoor kunnen klanten nu kiezen uit een nog breder assortiment van ruim 300 fietsen die klaarstaan om uitgeprobeerd te worden op de eigen testbaan. Maar de vernieuwing stopt hier niet. Onder de naam Leenders wordt nu ook een eigen merk gelanceerd, met een geheel eigen identiteit.

"Met onze eigen naam kunnen we onze klanten nog beter bedienen op alle vlakken," vertelt Maarten Spijker, bedrijfsleider bij Leenders Fietsen. "Zowel offline, met persoonlijk advies en een professionele werkplaats, als online, waar we streven naar een klantportaal waar alles geregeld kan worden."

In de vernieuwde showroom zijn verschillende gespecialiseerde fietswerelden te vinden. "Wij geloven dat persoonlijke aandacht het verschil maakt voor al onze klanten," vervolgt Spijker. "Onze experts staan klaar om te helpen, of je nu op zoek bent naar een nieuwe (e)mountainbike of een andere fietsvraag hebt."

Leenders Fietsen gaat nog een stap verder met innovatieve diensten, zoals de bodyscan. "Ieder lichaam is uniek. Daarom hebben we een bodyscan geïnstalleerd die ons helpt om de perfecte afstelling te vinden," aldus Spijker. "En voor wie niet naar onze werkplaats kan komen, bieden we een mobiele service aan waarbij we de fiets gewoon bij jou voor de deur onderhouden of repareren."

Het vernieuwde Leenders is te vinden op het bekende adres aan de Pasmaatweg 40 in Hengelo. Ook de website, Leendersfietsen.nl, is compleet vernieuwd en sluit volledig aan bij de beleving van het Leenders Experience Center.

LEES DIT HIERNA

Outdoor-transport met de Fiido T2 Cargo Ebike

Fiido, die alweer 8 jaar bestaat en voornamelijk Ebikes maakt, is een bedrijf dat graag innoveert.…

LEES VERDER

Een kleurengala met Wolf Tooth Waveform, Echo & Spacers

Voor een van onze bikes gaan we dan ook op pad met de Wolf Tooth Waveform pedalen, Echo handvatten…

LEES VERDER

Canyon onthult de nieuwe Grizl:ON, met de honger naar avontuur

Of je nu op zoek bent naar een capabele en boeiende rit door het ruige land of een functioneel…

LEES VERDER