Welkom e-MTB specialist Leenders uit Hengelo

Voor een uitgebreide testrit op je ultieme (elektrische) MTB rij je naar Hengelo. En dat gewoon op hun eigen indoor testparcours. Wij heten Leenders Bike Totaal welkom als nieuwe vriend van Mountainbike.nl.

Leenders Bike Totaal
Ruime testvloot aan mtb's om direct te ervaren

MTB specialist met eigen indoor testparcours

Met 6.000m² vloeroppervlak is Leenders Bike Totaal een van de grootste fietsenwinkels in Nederland. 

Wil je een mountainbike testen, maak dan een afspraak in Hengelo. Op het indoor testparcours kun je de fiets uitproberen en kunnen de deskundige medewerkers je alles vertellen over de verschillende modellen.

Gerenommeerde merken. Uitgebreide keuze

Alle grote merken zoals Haibike, Rotwild, Cube, Lapierre, Trek, Merida, Ghost, Olympia, Riese & Müller, Van Nicholas en Specialized staan klaar om getest te worden.

Zowel de mountainbikes als e-mountainbikes. Echt dirt rijden doe je met deze fietsen natuurlijk in de buitenlucht, maar je kunt alle rijeigenschappen van de mountainbikes alvast ervaren.

CUBE

Rotwild

Trek

Gratis bodyscan bij een nieuwe mountainbike

Door middel van een meting met het body scanning meetsysteem is Leenders in staat om je fiets af te stellen op je lichaamsbouw, met de door jou gekozen zithouding. Veel klachten bij het fietsen komen voort uit het feit dat de fiets niet goed is afgesteld op je lichaamsbouw. Meting is dus een van de bepalende factoren die ervoor zorgt dat je fietsplezier gaat beleven. Ze nemen hier uitgebreid de tijd voor. (Let op, een bodyscan is geen bikefitting!)

Bodyscan eigen mountainbike

Zit je niet lekker op je eigen fiets en wil je door middel van een bodyscan kijken of alles goed afgesteld staat? Ook dat kan, middels een vergoeding. Het kan zijn dat er wegens drukte geen bodyscan planbaar is voor mensen met een eigen fiets. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Professionele werkplaats en Shimano Service Center

Naast een uitgebreide fietsenwinkel beschikt Leenders Bike Totaal over een gespecialiseerde werkplaats. Hier staan elke dag monteurs voor je klaar om reparaties en onderhoud uit te voeren.

De fietsmonteurs volgen alle opleidingen die er zijn om mee te kunnen met de snelle technologische ontwikkelingen van de fiets en vooral de e-bike. Zo kun je er op rekenen dat er altijd een vakkundige reparatie of onderhoudsbeurt uitgevoerd wordt. De werkplaats is een officieel Shimano Service Center.

Ook online

Begin november 2021 is een compleet nieuwe webshop gelanceerd zodat klanten ook online hun fiets, fietsaccessoires en fietskleding kunnen kopen. 

Direct naar:
https://leendersbiketotaal.nl

Over de Mountainbike.nl vrienden

Goede vrienden zijn essentieel in het leven. Om een levendig en onafhankelijke mountainbike-platform te behouden zijn middelen nodig. Wij zijn dankbaar dat een aantal bedrijven ons helpen deze community in stand te houden. En omdat vriendschap van twee kanten komt, noemen wij met trots wie ons steunt.
 

LEES DIT HIERNA

Gripgrab's herfst- & winter Special

En dan is bovenstaande maar een kleine greep uit de collectie van Gripgrab. Er is voor nagenoeg…

LEES VERDER

Ockeloen wint Fizik beachrace Noordwijk

Jasper Ockeloen toonde direct na de start gretig zijn ambitie’s door hard solo weg te rijden. Een…

LEES VERDER

Magura Vyron MDS-V3 draadloze dropper post

De nieuwste editie beschikt over bijna onmiddellijke draadloze bediening, een IP67 waterdichte…

LEES VERDER