Tacx voegt meer realisme toe met de Neo Motion Plates

Garmin brengt voor-achterwaartse beweging naar zijn smart trainers met de Tacx Neo Motion Plates. Ervaar nu een nog realistischer en natuurlijker fietsgevoel tijdens het indoor trainen.

Tacx Neo Motion Plates
Multidirectionele beweging en zijn eenvoudig te monteren op de Tacx

De motion plates bieden multidirectionele beweging en zijn eenvoudig te monteren op de Tacx NEO, NEO 2 en NEO 2T smart trainers. Het gevoel van buiten rijden wordt met elke pedaalslag nagebootst.

"Wielrenners, mountainbikers en andere fietsers zijn altijd op zoek naar manieren om een indoor fietstraining productiever en plezieriger te maken." zegt René Dijk, Head of Marketing en Productmanagement van Garmin Nederland. "Door multidirectionele beweging toe te voegen aan de Tacx NEO smart trainers met behulp van de Tacx NEO Motion Plates, is de fiets-ervaring dynamischer en natuurlijker dan ooit tevoren."

Tacx NEO Motion Plates

De Tacx NEO Motion Plates helpen je het maximale uit een indoortraining of een online fietsrit te halen:

  • Door front-to-back beweging toe te voegen, bieden de Tacx NEO Motion Plates een perfecte aanvulling op de links-rechts beweging van de Tacx NEO smart trainers, waardoor je een natuurlijke fietshouding aan kunt nemen en nog effectiever kunt trainen.
  • Je behoudt de compacte footprint en bijna geruisloze prestaties waar de Tacx NEO smart trainers bekend om staan.
  • De motion plates zijn in een handomdraai te installeren door de magnetische bevestiging aan de onderzijde van compatibele Tacx NEO smart trainers.

"Met de nieuwe Tacx NEO Motion Plates in combinatie met mijn Tacx NEO 2T ervaar ik het beste van twee werelden - een draagbare smart trainer die geen externe elektriciteit nodig heeft, en kleine, gebruiksvriendelijke bewegingsplaten die lange ritten op de trainer aanzienlijk comfortabeler en realistischer maken", aldus Hannah Shell, Garmin-gesponsord professioneel wielrenster. "Met de Tacx NEO Motion Plates beweegt mijn stuur op een natuurlijke manier en absorbeert het een deel van de ‘push’ van mijn bovenlichaam dat normaal gesproken op hard carbon terecht zou komen. Het is een absolute game-changer voor indoor fietsen."

De Tacx NEO Motion Plates hebben een adviesverkoopprijs van €299,99 en zijn nu verkrijgbaar op garmin.com en de fiets-specialisten.

Labels

LEES DIT HIERNA

Gripgrab's herfst- & winter Special

En dan is bovenstaande maar een kleine greep uit de collectie van Gripgrab. Er is voor nagenoeg…

LEES VERDER

Ockeloen wint Fizik beachrace Noordwijk

Jasper Ockeloen toonde direct na de start gretig zijn ambitie’s door hard solo weg te rijden. Een…

LEES VERDER

Magura Vyron MDS-V3 draadloze dropper post

De nieuwste editie beschikt over bijna onmiddellijke draadloze bediening, een IP67 waterdichte…

LEES VERDER