Shimano Experience Center voegt Orbea aan testvloot toe

Orbea is het tweede fietsmerk dat zich heeft aangesloten bij de groeiende Bike Testing-vloot van het Shimano Experience Center in Valkenburg.

Orbea Oiz Carbon

In maart heeft Orbea al 15 gloednieuwe Rise H10 E-MTB's afgeleverd, deze fietsen staan te wachten op de eerste testers. Binnenkort wordt de vloot uitgebreid met 10 Terra M20i gravelfietsen.

Het concept van Bike Testing in het Experience Center is bedoeld om consumenten in staat te stellen een reeks verschillende fietsen en merken uit te proberen.

Shimano Experience Center

Het testen is geen 'klein rondje om de parkeerplaats' maar een volledige ervaring compleet met fietsadvies, maataanpassing en technische uitleg, zodat rijders kunnen genieten van een hele dag fietsen in de Limburgse heuvels.

Met mooie beklimmingen en afdalingen om racefietsen, gravelbikes of (e-)mountainbikes te testen, is het Shimano Experience Center een perfecte locatie voor potentiële fietskopers. Bovendien heeft het Shimano Experience Center, nu Orbea zich bij Canyon aansluit, een assortiment van meer dan 100 fietsen in meerdere maten beschikbaar om te testen.

Er zijn meerdere fietsroutes die starten en eindigen bij het Shimano Experience Center en zijn goed bewegwijzerd zodat je bijna* gegarandeerd een fantastische fietservaring hebt, zeker als je je rit kunt afsluiten met een warme douche, een kopje koffie en een stukje vlaai, of een van de vele andere mogelijkheden.

Als je zo enthousiast bent over je proefrit dat je de fiets wilt kopen, zal het personeel van het Shimano Experience Center je helpen een dealer naar keuze voor het door jou gekozen fietsmerk te vinden.

Ga voor meer informatie naar test.shimano-ec.com waar u direct een fiets kunt reserveren. Het Shimano Experience Center is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 18.00 uur en in het weekend van 9.00 tot 18.00 uur.

*oke, bij Shimano hebben geen controle over het weer, maar ze hebben wel een fijne selectie regenjassen die je kunt kopen ?

Labels

LEES DIT HIERNA

Gripgrab's herfst- & winter Special

En dan is bovenstaande maar een kleine greep uit de collectie van Gripgrab. Er is voor nagenoeg…

LEES VERDER

Ockeloen wint Fizik beachrace Noordwijk

Jasper Ockeloen toonde direct na de start gretig zijn ambitie’s door hard solo weg te rijden. Een…

LEES VERDER

Magura Vyron MDS-V3 draadloze dropper post

De nieuwste editie beschikt over bijna onmiddellijke draadloze bediening, een IP67 waterdichte…

LEES VERDER