Rockshox Reverb met Vent Valve-Technologie

Onlangs werd de nieuwe Reverb AXS uitgebracht maar nu komt Rockshox met de nieuwste Stealth variant. Met een herontworpen binnenwerk en met Vent Valve-Technologie. Waar hebben we dat eerder gezien.

Een tijdje geleden werd de RockShox Reverb-familie naar nieuwe hoogtes gebracht, eerst met Reverb AXS ™ en nu met de nieuwe Reverb Stealth. Herontworpen internals zorgen voor moeiteloze bediening en verhoogde betrouwbaarheid met nieuwe Vent Valve-technologie. Met lagere postlengtes en meer travel profiteren rijders in alle soorten en maten van een hogere drop dan ooit tevoren. De nieuwe Reverb Stealth herdefinieert wat het betekent om gewoon op en neer te gaan.

Kenmerken:
- Minimale lengte voor maximale drop. Een nieuwe, kortere totale lengte van de post maakt het plaatsen van een post met langere travel op meer fietsen mogelijk.
- Wat snel omhoog gaat, komt nog sneller naar beneden. Nieuwe internals verminderen de benodigde krachtval met meer dan 50%.
- Nieuw vet, een nieuwe interne drijvende zuiger (IFP) en nieuwe Reverb Serene Fluid, ontwikkeld door onze vrienden Maxima werken allemaal mee voor de werking, verminderen wrijving en resulteren in snellere bediening en terugkeersnelheid onder alle omstandigheden.
- Nieuwe Vent Valve-technologie, een eenvoudige en betrouwbare ingebouwde service-oplossing zonder demontage van de zadelpen.
- Nieuwe opties voor langere travel in 175 mm en 200 mm.
- Houd het netjes. Stealth interne kabelgeleiding voor een nette afwerking.
- Snelheidsaanpassing om de terugkeersnelheid van de post naar wens in te stellen.

Gegevens:
Diameter zadelpen: 30,9 mm, 31,6 mm, 34,9 mm
Travel: 100 mm, 125 mm, 150 mm, 175 mm, 200 mm
Lengte zadelpen: 301 mm, 351 mm, 414 mm, 467 mm, 519,5 mm
Afstandsbediening: 1x, standaard (L-onder, R-boven)

De prijzen van de Rockshox Reverb Stealth bedragen:
Standaard Remote € 390,-
1X Remote € 445,-

Size does matter:
Uw zadel zo ver mogelijk uit de weg houden betekent meer zelfvertrouwen en controle op de trails. Nu met vijf lengtes in travel, inclusief de nieuwe 175 mm en 200 mm variant. Hiermee profiteren alle rijders in alle maten van een langere dropperpost in een korter totaalpakket. Het plaatsen in je bike is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Interne aangelegenheden:
Reverb Stealth is gebouwd met een interne zwevende zuiger met lagere wrijving (IFP) voor snellere postactivatie en 50% minder valkracht. Met een nieuw smeerontwerp, Reverb Serene-vloeistof, ontwikkeld in samenwerking met Maxima heeft de werking nog nooit zo glad aangevoeld. Met verbeterde consistentie in een breder scala van omstandigheden, zult u meer en meer vertrouwen vinden in uw dropperpost, met minder inspanning, in elke situatie.

Vent Valve Technology:
We willen niet dat u het moet gebruiken. Daarom hebben we tot nu toe de meest robuuste zadelpen gemaakt. We weten dat soms het onvermijdelijke gebeurt. Na verloop van tijd kunnen lucht en olie zich vermengen, wat resulteert in dat vervelende "squish" gevoel en daardoor behoefte aan extra service. Vent Valve-technologie stelt u in staat om deze eenvoudige service binnen een paar stappen uit te voeren zonder de post te demonteren. Druk gewoon op de ontluchtingsklep, comprimeer de paal en u bent klaar om te gaan.

LEES DIT HIERNA

Canyon onthult de nieuwe Grizl:ON, met de honger naar avontuur

Of je nu op zoek bent naar een capabele en boeiende rit door het ruige land of een functioneel…

LEES VERDER

Leenders Fietsen in Hengelo opent met totaal vernieuwd concept

Meer dan een winkel, een ervaring Het bekende Experience Center aan de Pasmaatweg heeft een…

LEES VERDER

Op pad met de Mokwheel Basalt

Zodra de doos op de redactie binnenkomt valt weer op hoe gewichtig deze zijn en dat je niet even…

LEES VERDER