Je fiets terugvinden met de vermogensmeter van 4iiii

Gedeeltelijk Powermeter en gedeeltelijk Bloedhond. 4iiii en Chipolo werken samen en voegen ‘s werelds eerste geïntegreerde fiets tracking-functie toe aan de lichtste en meest nauwkeurige vermogensmeter.

4iiii Innovations en Chipolo kondigen hun nieuwste project aan: Een gratis fiets tracking-functie die als update komt naar alle 4iiii PRECISION vermogensmeters.

Bij 4iiii zijn we altijd bezig om functionaliteit toe te voegen aan onze producten, ook lang nadat ze gekocht zijn, vertelt Eric Gerstenbuher van 4iiii. Vanaf nu kunnen alle 4iiii PRESICION vermogensmeters, inclusief de PRECISION en Podiiiium modellen, je fiets terugvinden, diefstal tegengaan en het tracking netwerk uitbreiden.

“Ik denk dat het concept fascinerend is. Dit zorgt er niet voor dat je fiets niet gestolen wordt, maar het geeft je een extra manier om je geliefde fiets te beschermen en hem terug te krijgen. En mocht je op zoek zijn naar een vermogensmeter, dan is dit misschien wel de doorslaggevende factor die je een 4iiii vermogensmeter doet aanschaffen”
DC Rainmaker, CES, 2019*

De tracking-functionaliteit toont je de laatst bekende locatie van je fiets in de vernieuwde 4iiii app. Om de tracking van een verloren fiets te activeren moet die in de app als ‘verloren’ worden opgeven. Als een 4iiii of Chipolo app binnen Bluetooth bereik van de vermogensmeter komt, zal deze proberen verbinding te maken. Wanneer dit lukt stuurt de app automatisch de locatie van de vermogensmeter en de fiets naar de eigenaar.

“Het is onze missie om elk product vindbaar te maken. Door Chipolo technologie te integreren in de vermogensmeters van 4iiii zetten we een grote stap voorwaarts. Voor andere vergelijkbare fabrikanten is deze optie voor integratie in hun producten mogelijk,” vertelt Chipolo’s CTO Jure Zdovc.

De vernieuwde 4iiii app zorgt ervoor dat bestaande producten toekomstbestendig zijn en er nieuwe functies toegevoegd kunnen worden door een simpele update. Naast de toegevoegde tracking-functie zal de app nog steeds gewoon bruikbaar zijn voor het verbinden met de vermogensmeters, het inzien van de gegenereerde data, het draaien van updates en het aanpassen van de instellingen. De app is nu te downloaden voor iOS en komt binnenkort beschikbaar voor Android.

De tracking-functie van Chipolo op de 4iiii vermogensmeters kan nu aangezet worden door de nieuwe 4iiii app te downloaden voor alle klanten van 4iiii van nu én in de toekomst zonder bijbetaling.

Voor meer informatie klik je op:
https://4iiii.com/

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
[Moving Gif Test Area]

[/Moving Gif Test Area]

LEES DIT HIERNA

Canyon lanceert de nieuwe Neuron:ONFly

Canyon's eerste speciale lichtgewicht e-MTB maximaliseert je tijd op de fiets door optimaal gebruik…

LEES VERDER

Op pad met de Pirelli Cinturato Gravel H

Bij het uitpakken valt dan ook op waarom het een H band is. Lage blokken en een snel profiel met…

LEES VERDER

Ebiken met de Fiido C21 Egravel Bike

Over dat licht kunnen we meteen een goed oordeel vellen. Nu is de C21 natuurlijk te groot voor onze…

LEES VERDER