BBB introduceerd bidon met gemak van een waterzak

Je vochtbalans op pijl houden is essentieel als je gaat fietsen. Uitdrogen is desastreus voor je prestaties. Omdat ze bij BBB dagelijks op de fiets zitten, weten ze waar het om draait. Daarom besteden ze veel aandacht aan het ontwikkelen van bidons, zodat sportdrank snel en gemakkelijk mee kan worden genomen, netjes in de bidon blijft als het moet, maar snel en gemakkelijk kan worden gedronken als het moet.

AUTOTANK
Het gemak van een waterzak, zonder daadwerkelijk een waterzak op je rug te moeten dragen. Dat was het idee achter het AutoClose ventiel op de nieuwe BBB AutoTank bidons. Pak hem en drink eruit, zo eenvoudig moet het zijn. De Autoclose werkt vergelijkbaar met de ventielen op waterzakken. Het laat water door als je dat wil en is altijd direct klaar voor gebruik. Maar het voorkomt verspilling en lekken terwijl je bidon zit te schudden op je fiets.

De AutoTank is vaatwasmachinebestendige en gemaakt van BPA vrij polypropyleen (PP) materiaal. De eenvoudig in te knijpen bidon met grote opening voor eenvoudig reinigen en vullen, komt in twee maten: 550ml / 18.6 oz en 750 ml / 26.4 oz in de kleuren transparant/zilver, zwart/zilver.

BWB-11, AutoTank, adviesverkoopprijs € 12,50
BWB-15, AutoTank XL, adviesverkoopprijs € 14,50

LEES DIT HIERNA

New Bike Day bij het Canyon Factory Service Centre

De New Bike Day service is een leuke extra van Canyon voor nieuwe, maar ook terugkerende kopers van…

LEES VERDER

Vernieuwde Mountainbikeroute De Twee Valleien in Vlaanderen (BE)

Beschrijving van de route Deze pittige route slingert door het heuvelachtige landschap van de…

LEES VERDER

Magura presenteert de MT7 HC3 Special Edition voor een speciale prijs

De MT7 staat bekend om zijn maximale remkracht en stabiliteit op raceniveau. Al is het al jaren de…

LEES VERDER