Bluegrass Aura Core Protection voor knie en elleboog

Zoek je knie- en elleboogbeschermers voor de hele dag op de paden actief te zijn. Dan heeft Bluegrass (het Enduro/Downhill broertje van MET) nu de Aura Core Protection. Licht en ademend genoeg maar ook stevig genoeg om een flinke impact te incasseren.

aura

Aura Core Knee Protection:
Maximale stabiliteit en comfort: De constructie met lange mouwen van de Aura Core zorgt voor stabiliteit tijdens het fietsen, terwijl het geraffineerde textielontwerp met minimale naden het algehele comfort verbetert waardoor je kunt trappen zonder dat je de kniebeschermers merkt.

Slipbestendige grip: Met zijn verlengde elastische siliconen grip voorkomt Aura Core dat je kniebeschermers wegglijden, zodat ze stevig op hun plaats blijven zitten, of je nu bergop of bergaf rijdt of afdaalt.aura

Geoptimaliseerde beweging en pasvorm: Dankzij de vierwegstretchstof biedt Aura Core een uitzonderlijke bewegingsvrijheid en een tweede-huid pasvorm die het comfort verhoogt. Slank genoeg om onder een lange broek te dragen, is perfect voor Enduro-races of lange dagen op je e-bike, zodat je met gemak en vertrouwen kunt rijden.

Keramisch bedrukte stof: Aura Core bevat duurzame keramische bedrukte stof die het glijden vergemakkelijkt in geval van een impact, waardoor er minder energie wordt overgebracht naar je knie. Bovendien voorzien van een gewatteerde scheenbeschermer voor een betere bescherming tegen pedaalslagen.aura

Uitgebreide beenbedekking en goede pasvorm: De EVA padding aan de binnen- en buitenkant vergroot de beenbedekking, terwijl de elastische protectorhouder de pads stevig op hun plaats houdt bij een hoge impact, voor extra veiligheid.

Ademend ontwerp voor ongeëvenaard comfort: 
De Aura Core heeft een ademend, naadloos mesh ontwerp aan de achterkant, waardoor de knie minimaal wordt gehinderd en de stabiliteit verbetert.

Wat is Niveau 2?
Niveau 1 en Niveau 2 zijn certificeringsgraden gebaseerd op de energiedissipatieprestaties van de protector. 3 impacts zijn vereist op elke protector in het centrale en zijgebied. Om een certificering op niveau 2 te krijgen, mag het gemiddelde resultaat van deze inslagen niet hoger zijn dan 20 kN, wat een minimale verbetering van 40% in energiedissipatie garandeert in vergelijking met een niveau 1.

Wat is Type B? Type A en Type B definiëren de minimale impact geteste oppervlakte van de beschermer, wat effectief aangeeft hoeveel de pad veilig de verbinding bedekt. Type B gecertificeerde beschermers bieden 39% meer dekking op de knieën.aura

Trap met gemak en rij vol vertrouwen met de Aura Core MTB kniebeschermer. De constructie met lange mouwen en slipvaste grip zorgen voor stabiliteit en comfort tijdens intense ritten, of je nu Enduro rijdt of geniet van lange dagen op de e-MTB. Ontworpen voor optimale beweging en pasvorm, met keramisch bedrukte stof en Level 2 / Type B gecertificeerde impactbescherming, biedt Aura Core ongeëvenaard comfort en gemoedsrust op de trails.
Level 2 gecertificeerde MTB kniebeschermers voor Trail, Enduro en E-MTB

De adviesprijs voor de Aura Core Knee Protecion bedraagt € 130,- en voor meer informatie over klik je op:
https://www.met-helmets.com/en/shop/gravity/bluegrass-protections/aura-core-knee/

Aura Core Elbow Protection:
De Aura Core MTB Elleboogbeschermer is gemaakt om zich naadloos aan te passen aan armbewegingen en heeft een lichtgewicht ontwerp dat discreet blijft onder je jersey. Ontworpen met ergonomische constructie, biedt het optimale dekking terwijl het comfort en stabiliteit garandeert. Met Level 1 gecertificeerde bescherming met Triple-Flex SAS-TEC technologie, biedt het geavanceerde bescherming zonder afbreuk te doen aan de flexibiliteit.

Maximale stabiliteit en comfort: De constructie met lange mouwen van de Aura Core zorgt voor stabiliteit tijdens het fietsen, terwijl het geraffineerde textielontwerp met minimale naden het algehele comfort verbetert waardoor je je stuur kunt vasthouden zonder dat je de elleboogbeschermers merkt.aura

Geoptimaliseerde beweging en pasvorm: Dankzij de vierwegstretchstof biedt Aura Core een uitzonderlijke bewegingsvrijheid en een tweede-huid pasvorm die het comfort verhoogt. Slank genoeg om onder een jersey met lange mouwen te dragen, perfect voor wedstrijden of lange dagen op de fiets.

Uitgebreide armdekking en goede pasvorm: De EVA padding aan de binnen- en buitenkant vergroot de armdekking, terwijl de elastische protectorhouder de pads stevig op hun plaats houdt in geval van een hoge impact, voor extra veiligheid.

Ademend ontwerp voor ongeëvenaard comfort: De Aura Core heeft een ademend ontwerp van naadloos gaas aan de achterkant dat huidirritatie minimaliseert, terwijl de lasergesneden manchet zich aanpast aan het pompen van de arm, voor een comfortabelere rit.

De adviesprijs voor de Auro Core Elbow Protection bedraagt € 110, en voor meer informatie klik je op:
https://www.met-helmets.com/en/shop/gravity/bluegrass-protections/aura-core-elbow/
 

LEES DIT HIERNA

Fietsonderhoud met de Final One Bike Care Kit

De Final One Bike Care Kit bestaat uit drie onderdelen. De eerste is de Bike Cleaner, dan volgt de…

LEES VERDER

Onderweg met de Ekoi Start GE S4 Flatpedal schoenen

De Ekoi GE S4 Flat schoenen zijn gemaakt voor Trail-/Endurorijders en doen het natuurlijk ook goed…

LEES VERDER

Mountainbiken in de Silvretta Bike Arena in Ischgl/Samnaun. Avontuur in het hart van de Oostenrijkse Alpen

Met een uitgebreid netwerk van ongeveer 100 kilometer aan gemarkeerde mountainbikeroutes valt er in…

LEES VERDER