Nieuwe CUBE Rock Slab bij MTB-Route Fractury Dak van Netersel

In een feestelijke ceremonie heeft CUBE de nieuwe Rock Slab op het MTB-parcours Fractury Dak van Netersel geopend. 

MTB-Route Fractury Dak van Netersel

Als trotse sponsor van dit technische parcours, heeft CUBE zijn naam verbonden aan de allereerste rock slab in Nederland, die vanaf nu open is voor alle mountainbikeliefhebbers.

De CUBE Rock Slab belooft een spannende uitdaging te zijn voor fietsers van alle niveaus, met een indrukwekkende rotsformatie die rijders de kans geeft om hun technische vaardigheden op de proef te stellen. Om de opening te vieren, organiseerde CUBE een testdag, waarbij bezoekers de nieuwste fietsen van het merk konden uitproberen op het parcours. Het evenement trok mountainbikers uit heel Nederland en kreeg veel aandacht van de pers.

CUBE benadrukt hiermee zijn toewijding aan de fietsgemeenschap en zijn rol in de groei en ontwikkeling van de mountainbikesport in Nederland. Het MTB-parcours Fractury Dak van Netersel, gelegen in het Brabantse Netersel, staat bekend als een uitdaging voor gevorderde bikers en is mede mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers en de steun van fietsmerken als Superior, Trek en CUBE.

MTB-Route Fractury Dak van Netersel

Met steile klimmen, afdalingen en technische passages is het parcours van ruim 5 km een ware test voor de ervaren mountainbiker. De route is een onderdeel van het regionale routenetwerk en is uitgepijld met oranje pijlen, en sluit aan op de groene route in Bladel.

Tijdens het evenement werd ook de nieuwe Trek Bicycle Eindhoven North Shore officieel geopend, een andere belangrijke toevoeging aan het parcours. Deze north shore is geadopteerd door Trek store Eindhoven en Trek bikes Benelux, en biedt nog meer variatie en uitdaging voor de bezoekers van het parcours.

north shore

CUBE en de andere betrokken partijen nodigen alle mountainbikeliefhebbers uit om deze nieuwe uitdagingen op het MTB-parcours Fractury Dak van Netersel te komen ervaren en hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

LEES DIT HIERNA

Geen keuzestress dankzij de Agu X-Mas Gift Guide

AGU helpt je uit de nood en geeft je enkele gouden cadeautips. En dat allemaal onder €50.  Klik…

LEES VERDER

Greenlanen met de CMAceWheel F26

Om direct uit te leggen waarom we alleen brede gravelpaden adviseren dan heeft dit niet met de…

LEES VERDER

In je schoen:"De Ekoi Nathalie Simon sokken en handschoenen"

Sokken Thermollite herfst/winter: Ekoï Thermolite wintersokken zijn gemaakt in Italië en speciaal…

LEES VERDER