Giant introduceert nieuwe Revolt X Advanced Pro gravelbike

Het composiet frame van de nieuwe gravelbike heeft een geometrie geoptimaliseerd voor vering en een flip chip om je fiets aan te passen aan ieder terrein.

Giant Revolt X Advanced

De Giant Revolt verlegt de grenzen van gravel en XC al decennialang en was één van de eerste fietsen gemaakt voor productie in het high-performance, drop-bar segment met verschillende ondergronden. Een ware pionier voor deze categorie.

Giant Revolt X Advanced

De fiets is gemaakt voor het avontuurlijke eind van het gravel spectrum. Het combineert de efficiëntie en controle waar de Revolt om bekend staat en vult dit aan voor wanneer het echt ruig wordt.

Soepele controle

Het composiet frame is speciaal ontwikkeld voor voorvork vering. Met 40mm veerweg absorbeert de vork drempels en impact zodat je soepeler en sneller over ruige gravelpaden heen kunt.

Giant Revolt X Advanced

Getunde compliance

Verlaagde achtervorken met smallere buizen absorberen schokken en vibraties. Een Contact SLR XR D-Fuse stuur biedt meer compliance zonder stijfheid in te leveren die je nodig hebt voor het bochtenwerk, sprinten en klimmetjes.

Aanpasbaar aan het terrein

Een flip chip op de achter dropout biedt keuze uit: kort voor sneller en explosief stuurwerk of lang voor meer stabiliteit bij hogere snelheid. De lange setting biedt mogelijkheid voor banden tot 53mm. Je kunt gebruik maken van het standaard dropper/suspension zadel of switchen naar een eigen D-Fuse zadel of een traditioneel 30.9mm zadel.

Giant Revolt X Advanced

Giant Revolt X Advanced

Voor meer informatie, inclusief alle details over technologieën en eigenschappen, ga je naar: https://www.giant-bicycles.com/nl/revolt-x
In de Benelux is het volgende model beschikbaar: Revolt X Advanced Pro 0 (adviesprijs: €7.499). Meer informatie is te vinden op www.giant-bicycles.com/nl.

Labels

LEES DIT HIERNA

Greenlanen met de Heybike EC1

Heybike is voornamelijk in Amerika bekend om zijn Efatbikes en hebben afgelopen jaar hun…

LEES VERDER

Bluegrass Aura Core Protection voor knie en elleboog

Aura Core Knee Protection: Maximale stabiliteit en comfort: De constructie met lange mouwen van de…

LEES VERDER

Bikeparken en Trails rijden met Fist Gloves

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen hoeveel motieven en soorten handschoenen ze hebben. Op…

LEES VERDER