NK MTB Beachrace Den Haag 2022

Op zondag 6 februari zal het strand van Scheveningen het decor van het NK MTB Beachrace vormen. Deze wielerdiscipline, die in de winter populair is bij zowel wegwielrenners als mountainbikers, is de laatste jaren steeds populairder geworden.

Coen Vermeltfoort, Ivar Slik en Lars Boomstrandracen

Veel sporters uit diverse takken van sport zijn in de winter op het strand in actie tijdens deze spectaculaire wielerdiscipline.  Sinds 2013 is deze tak van sport door de KNWU uitgeroepen tot officiële discipline binnen de wielersport.

De wedstrijd zal starten naast het Noordelijk havenhoofd op het strand. De renners rijden naar Katwijk en zullen daar keren in de duinen om vervolgens weer terug naar Scheveningen te rijden. Deze ronde wordt twee maal gereden. De winnaars zullen worden gehuldigd in de Rood wit blauwe trui.

Bij zowel de heren als bij de dames wordt er om de nationale titel gestreden. Ivar Slik en Natalie van Gogh zijn de huidige Nationaal Kampioenen. Naast de officiële wedstrijd voor de elite krijgen ook renners zonder licentie de kans om aan deze wedstrijd deel te nemen. Na de start van de wedstrijdrijders zal er een start zijn waar iedereen aan mee kan doen.

Inschrijven kan nog via de website www.mtbbeachrace.nl.

Labels

LEES DIT HIERNA

Rij impressie Himiway Cobra

Nu reden we een tijdje geleden al rond met de Himiway Zebra. Deze had 4" brede fatbike banden en is…

LEES VERDER

De Thule Epos: Meest veelzijde fietsendrager voor alle soorten bikes

De Thule Epos fietsendrager is geschikt voor alle soorten fietsen en is snel en gemakkelijk te…

LEES VERDER

Fully Charged met de nieuwe Grand Canyon:ON en Canyon Strive:ON

Grand Canyon:ON: De ontdekkingsgeest zit al sinds mensenheugenis in ons verankerd. Het zijn de 'wat…

LEES VERDER