Crowdfunding: Word een vriend van Mountainbike.nl

Vandaag kan jouw donatie helpen om Mountainbike.nl online en vrij van reclames te houden. Lees waarom we met +3 miljoen bezoeken per jaar deze actie zijn gestart.

Crowdfunding Mountainbike.nl

gofundme.com/f/mountainbike-nl

Passie is wat ons drijft en bindt

Wat is het leukste om met je passie te doen?! Het te delen! En dat is precies hoe het bij Mountainbike.nl allemaal begonnen is. Het voltallige team en onze forum leden delen namelijk dezelfde passie: Mountainbiken!

En of dat nou CrossCountry, Enduro of Downhill is maakt daarbij niet zoveel uit. Passie voor mountainbiken, dat is wat ons drijft! En deze passie delen wij graag met andere mountainbikeliefhebbers, van jong tot oud, van beginner tot (ver)gevorderd mountainbiker.

Al 20 jaar de Mountainbike.nl community

Sinds 1998 is Mountainbike.nl een onafhankelijke website voor Nederlandstalige mountainbikers. Een initiatief gestart vanuit passie, door mij (Rogier Mensink) gericht op de beleving en promotie van het mountainbiken, met nieuws, info en een discussieforum voor een groep gelijkgestemde vrienden. Een gezonde mix van beginners en experts. Vele crew leden en members hebben zich door de jaren heen enthousiast ingezet voor onze community.

Waar gaan we het geld van de crowdfunding voor gebruiken?

Jaarlijks wordt Mountainbike.nl ruim 3 miljoen maal bezocht met +13 miljoen paginaweergaven. Dat vergt niet alleen een eigen server, maar ook beveiligingsupdates en innovatie. Dat lukt niet alleen met vrijwilligers, daarvoor huren wij ook developers in.

We hebben geen specifieke financiering of betaald personeel. De afgelopen 10 jaar is dit zonder inkomsten gedaan, maar wel met € 34.143,58 excl. BTW aan leverancierskosten (specificatie op aanvraag beschikbaar).

We zullen doorgaan met het moderniseren van het site-ontwerp, het verbeteren van de applicaties, het optimaliseren van de snelheid en stabiliteit. Vele gebruikers hebben ons in de loop der jaren hun wensen kenbaar gemaakt en wij hebben achter de schermen aan deze nieuwe functies gewerkt naarmate de financiële middelen dit toelaten.

Zonder extra financiële steun zullen de huidige gewenste verbeteringen echter later of zelfs niet komen. Daarom biedt crowdfunding wellicht extra of voldoende inkomsten om de voortdurende ontwikkeling van nieuwe functies voor onze trouwe gebruikers te ondersteunen.

Hoe kan je helpen?

Je kunt de crowdfunding van Mountainbike.nl steunen als bedrijf of als particulier. We zijn je dankbaar met iedere bijdrage, groot of klein, want elke euro telt!

Vrienden zijn van levensbelang! Door als bedrijf vriend van Mountainbike.nl te worden, draag je direct bij. Vriendschap komt van twee kanten, dus we laten de community graag weten wie ons een warm hart toedraagt. Voor bedrijven bieden we de volgende beloning:

  • Vermelding van je bedrijf/merk op Mountainbike.nl "Vrienden van Mountainbike.nl" voor 2 jaar.
  • Link naar je website
  • Vanaf € 1.500,- donatie

Of

  • Vermelding van je bedrijf/merk op Mountainbike.nl "Vrienden van Mountainbike.nl" voor 2 jaar.
  • Link naar je website op deze vrienden pagina met korte omschrijving (180 tekens)
  • Logo naar je website op deze pagina
  • Een bedankt post op onze socialkanalen als extra waardering
  • Vanaf € 3.500,- donatie

Heb je een BTW factuur nodig? Neem dan even contact met ons op via rogier@mountainbike.nl.

Wij streven ernaar om de komende +2 jaar de site te blijven verbeteren en advertentievrij te houden.

Met de steun van jou gaan we hiervoor! Wil je meer weten over Mountainbike.nl, deze campagne, donaties en beloningen voor bedrijven? Stuur een mailtje naar rogier@mountainbike.nl.

gofundme.com/f/mountainbike-nl

Enorm bedankt namens alle community leden.
Let's ride together!

Mountainbike.nl behoudt het recht donaties te weigeren waarbij het bedrijf in strijd is met goed gedrag of anderszins in strijd zijn met onze normen & waarden.

Love Mountainbike.nl

LEES DIT HIERNA

Gripgrab's herfst- & winter Special

En dan is bovenstaande maar een kleine greep uit de collectie van Gripgrab. Er is voor nagenoeg…

LEES VERDER

Ockeloen wint Fizik beachrace Noordwijk

Jasper Ockeloen toonde direct na de start gretig zijn ambitie’s door hard solo weg te rijden. Een…

LEES VERDER

Magura Vyron MDS-V3 draadloze dropper post

De nieuwste editie beschikt over bijna onmiddellijke draadloze bediening, een IP67 waterdichte…

LEES VERDER