Holterberg Classic: Zondag 21 januari 2007

Geplaatst op 07 jan 2007.
NIJVERDAL - Zondag 21 januari 2007 organiseert de Stichting Holterberg Classic voor de 6e keer een spectaculaire ATB-toertocht over de Holterberg in samenwerking met de Rotaryclub Hellendoorn-Nijverdal e.o.

Naast een groot aantal individuele deelnemers zullen dit jaar ook teams van bedrijven en instellingen deelnemen, onder begeleiding van wieler- en sportprominenten. De gehele opbrengst van het sportevenement gaat naar de Stichting ‘Doe een Wens’ onder het motto: ‘Vervul een wens van een ziek kind’.
Individuele rijders Individuele rijders kunnen kiezen uit de afstanden 30, 50 en 70 km. Voor de langste afstand is een behoorlijke conditie en ervaring vereist. Deelnemers kunnen starten tussen 09.00 en 11.00 uur vanaf het tenniscomplex van Tennisclub Holten. Indien men niet over een ATB-fiets en/of helm (verplicht) beschikt, kan dit tijdig en tegen een geringe vergoeding bij de organisatie worden gehuurd. Deelnemers kunnen zich tot 10 januari 2007 en op de dag zelf voor 10 euro inschrijven. Het inschrijfgeld is inclusief herinnering, verzekering, consumpties en komt geheel ten goede aan de Stichting ‘Doe een Wens’.
Bedrijventeams Ook bedrijventeams van maximaal 8 deelnemers kunnen zich inschrijven. De teams fietsen, na een introductie van de bekende triatleet Rob Barel, een route van 30 km onder begeleiding van prominente wielrenners en topsporters door het Nationaal Park ‘De Sallandse Heuvelrug’. De teams krijgen zowel voor als na de tocht een echte VIP-behandeling met o.a. koffie met krentenbrood, consumpties, een stamppotbuffet en een foto van het team. De start en finish vindt plaats bij Sportpark ‘Meermanskamp’ aan de voet van de Holterberg. Er is ruimte voor maximaal 20 teams en het inschrijfgeld bedraagt 1250 euro per team.
Stichting ‘Doe een Wens’ De Stichting ‘Doe een Wens’ vervult de wensen van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekt. Door het vervullen van een wens, wil de stichting blijdschap en kracht brengen in een moeilijke periode. Even weg van ziekenhuis, behandeling en doktoren. Kijk voor meer informatie op www. Doeeenwens.nl
Organisatie De Salland verzekeringen Holterberg Classic wordt georganiseerd in samenwerking met de Rotaryclub Hellendoorn-Nijverdal e.o. en met medewerking van Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer. Hoofdsponsor Salland verzekeringen draagt graag bij aan het sportieve evenement en het goede doel, omdat beiden goed passen bij haar filosofie ‘Samen zijn we Salland’ waarin maatschappelijke betrokkenheid voorop staat.
Informatie Website: www.holterbergclassic.nlPersvoorlichting & PR Jos van den Born, Banninksweg 11, 7442 KA Nijverdal Tel.: (0548) 61 24 94/ (06) 54 33 76 45 E-mail: josvdborn@hotmail.com
Informatie over de toertocht Nico van de Meer (voorzitter) Tel.: (0575) 49 00 80 of (0548) 36 17 45 E-mail: nico.vandermeer@planet.nl
Informatie individuele deelnemers> Jan Schermerhorn Tel. (0548) 36 39 43 E-mail: jscherme@xs4all.nl
Informatie sponsoring Jan Jansen Tel.: (0548) 61 64 36 E-mail: jansenjan@hetnet.nl
Jan Schermerhorn (secretaris) Tel.: (0548) 36 39 43 E-mail: jscherme@xs4all.nl
Informatie deelname bedrijventeams Jan Veerman Tel.: (0548) 61 25 94 E-mail: jan@veermannen.com

LEES DIT HIERNA

Outdoor-transport met de Fiido T2 Cargo Ebike

Fiido, die alweer 8 jaar bestaat en voornamelijk Ebikes maakt, is een bedrijf dat graag innoveert.…

LEES VERDER

Een kleurengala met Wolf Tooth Waveform, Echo & Spacers

Voor een van onze bikes gaan we dan ook op pad met de Wolf Tooth Waveform pedalen, Echo handvatten…

LEES VERDER

Canyon onthult de nieuwe Grizl:ON, met de honger naar avontuur

Of je nu op zoek bent naar een capabele en boeiende rit door het ruige land of een functioneel…

LEES VERDER