Kyocera Beach Challenge dit jaar op 18 en 19 juli 2014

Ook komende zomer zijn het strand en de duinen van Kijkduin weer het toneel van bloed, zweet en tranen tijdens de Beach Challenge Cross Triatlon. Na het succesvol verlopen Wereldkampioenschap Cross Triatlon van 2013, is de Beach Challenge van 2014 weer wat bescheidener van opzet. Het evenement begint op vrijdag 18 juli met de Zeezwemprestatietocht (1 en 3 km) en de Beach Run (5 en 10 km).

Zaterdagochtend kan het talent van morgen zijn beste beentje voorzetten in de Azivo Kids Challenge, een hardloopwedstrijd met hindernissen voor deelnemers van 4 tot 16 jaar. Om 15.00 uur klinkt het startschot van de Cross Triatlon in de volgende varianten: Short, Long, XL en Trio.

Als hoofdsponsor heeft KYOCERA Document Solutions Nederland ook dit jaar weer zijn naam verbonden aan de Beach Challenge. Daarnaast heeft de Beach Challenge dit jaar de ontwikkelingsorganisatie Oxfam Novib aan het evenement gekoppeld. Vanaf nu loop je dus niet alleen voor jezelf, maar kun je je ook inzetten voor het goede doel.

Schrijf je nu in voor één van de onderdelen van de Beach Challenge via www.beach-challenge.nl!
 

LEES DIT HIERNA

Canyon lanceert de nieuwe Neuron:ONFly

Canyon's eerste speciale lichtgewicht e-MTB maximaliseert je tijd op de fiets door optimaal gebruik…

LEES VERDER

Op pad met de Pirelli Cinturato Gravel H

Bij het uitpakken valt dan ook op waarom het een H band is. Lage blokken en een snel profiel met…

LEES VERDER

Ebiken met de Fiido C21 Egravel Bike

Over dat licht kunnen we meteen een goed oordeel vellen. Nu is de C21 natuurlijk te groot voor onze…

LEES VERDER