SRAM presenteert de nieuwe Eagle Transmission

Na 6 jaar Eagle Transmission krijgt de 1x aandrijven een flinke opknapbeurt. Met een compleet nieuwe achterderailleur voor UDH derailleurhangers vervalt hier de derailleurpad. Rechtstreeks op het frame gemonteerd. En volgens SRAM hoef je niet bang te zijn dat hij snel kapot gaat. Het ding is loeisterk gebouwd.

sram

Tijdens een 6-jarige geschiedenis van Eagle en 11 jaar van de speciale 1x-aandrijflijn heeft SRAM de facetten van het systeem verfijnd. Zelfs met deze erfenis vroegen ze zich af of een nieuw prestatieniveau mogelijk was. Daarom is de hele interface tussen frame, wiel en aandrijflijn opnieuw bedacht met de gedachtengang om de derailleur rond de steekas te bevestingen. Zo werkt de nieuwe derailleur, helaas voor sommige, alleen op fietsen welke met een UHD achterpad zijn uitgerust.

Eagle Transmission is een unieke benadering van de mountainbike-aandrijflijn die een nieuwe lat legt en nieuwe verwachtingen stelt aan het hele systeem. De vernieuwde Eagle Transmission bestaat uit drie hoofdgroepen:
XX SL Eagle AXS
XX Eagle AXS
XO Eagle AXS

Eagle Transmission is ontworpen en ontwikkeld tot tastbare technologie voor 's werelds meest veeleisende rijders. Gebouwd rond de universele constante van de wielas zelf, is Eagle Transmission een radicaal robuuste, volledig geïntegreerde en onderling afhankelijke draadloze transmissie die letterlijk verandert hoe we rijden. Het vereenvoudigt, versterkt en verlengt de levensduur tot nieuwe grenzen. Het gebruikt geen derailleurhanger of stelschroeven en laat je feilloos schakelen bij maximaal vermogen. Eagle Transmission laat een seismische verschuiving vallen in wat het betekent om op een mountainbike te schakelen.sram

Groepsets:

XX SL EAGLE AXS TRANSMISSIE GROEPSET
Het toppunt van crosscountry fietsprestaties is te vinden in de nieuwe XX SL Eagle AXS Transmission groepset. XX SL Transmission is gebouwd om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende rijder in de lichtste configuratie en is de evolutie van onze wereldkampioen, wereldbekerwinnaar XX Eagle AXS. De nieuwe XX SL Eagle-transmissiederailleur is robuuster dankzij onze hangerloze interface en beschikt over bekende technologieën zoals onze overbelastingskoppeling en het AXS-koppelingsproces. De nieuwe cassette van de XX SL-transmissie is een belangrijke reden waarom Eagle Transmission de beste binnenboord- en buitenboordschakelprestaties ooit biedt onder belasting. Dankzij het volledige X-SYNC-ontwerp, hoe harder je trapt, hoe beter hij schakelt. Naast X-SYNC-technologie en opnieuw ontworpen versnellingsprogressie, is het ook onze lichtste Eagle-cassette ooit. Nog steeds de lichtste ISO-gecertificeerde crank op de markt, de XX SL Transmission-cranks zijn gemaximaliseerd voor titelwinnende stijfheid en zijn voorzien van het opmerkelijke nieuwe XX SL Eagle Transmission (T-Type) direct gemonteerde kettingblad. De XX SL Eagle Transmission Flattop-ketting is speciaal ontworpen om de Eagle-transmissie te optimaliseren en heeft een unieke platte bovenkant. Deze vorm maximaliseert niet alleen de schakelprestaties en robuustheid, maar past ook bij het uiterlijk van je superfiets. Met een "klik en vuur" ontwerp met twee knoppen, transformeert de AXS Pod Ultimate-controller de cruciale handeling van de invoer van de rijder in een veel persoonlijkere ervaring voor al uw AXS-bedieningselementen.

Verkrijgbaar met 165/170/175 mm crankarm en 34T kettingblad
XX SL Eagle Transmissie derailleur
10-52T XX SL Eagle transmissiecassette
XX SL Transmissie Platte ketting
Pod Ultimate-controller
Vermogensmeter-variant beschikbaar
AXS accu/oplader

XX EAGLE AXS TRANSMISSIE GROEPSET
Met de perfecte balans tussen robuustheid en gewichtsbesparing heeft de XX AXS Transmission groepset de kracht om grote endurodagen aan te kunnen met het gewicht om het beheersbaar te maken. Onze geheel nieuwe transmissies hebben een holistische benadering van het schakelen van een fiets, een volledig systeem gesynchroniseerd, waardoor u een superieure rijervaring krijgt. Schakelen onder belasting wordt mogelijk gemaakt op de XX-cassette dankzij een combinatie van X-SYNC-technologie en cassettemapping, waardoor naadloze schakelingen worden gecreëerd, zelfs tijdens uw zwaarste krachtoutput. De XX DUB-cranks zijn gebaseerd op ons beproefde ontwerp van de afgelopen jaren, zijn voorzien van onze nieuwe T-Type ringen en zijn compatibel met onze nieuwe Quarq-vermogensmeters. Voor ruiger terrein zijn de XX-ringen compatibel met onze verwijderbare bashguard(s). De XX Eagle Transmission Flattop-ketting is speciaal ontworpen om de Eagle-transmissie te optimaliseren en heeft een unieke platte bovenkant. Deze vorm maximaliseert niet alleen de schakelprestaties en robuustheid, maar past ook bij het uiterlijk van je superfiets. Met een "klik en vuur" ontwerp met twee knoppen, transformeert de AXS Pod Ultimate-controller de cruciale handeling van de input van de rijder in een veel persoonlijkere ervaring voor al uw AXS-bedieningselementen.

Verkrijgbaar met 165/170/175 mm crankarm en 32T kettingblad
Bashguard-compatibel
XX Eagle Transmissie derailleur
10-52T XX Eagle-transmissiecassette
XX Transmissie Platte ketting
Pod Ultimate-controller
Vermogensmeter-variant beschikbaar
AXS accu/opladersram

X0 EAGLE AXS TRANSMISSIE GROEPSET
Ons antwoord op de oproep om een robuuste, betrouwbare transmissie te creëren voor uw enduro-behoeften, de X0 AXS Transmission-groepset is onze meest robuuste high-performance transmissie. Onze geheel nieuwe transmissies hebben een holistische benadering van het schakelen van een fiets, een volledig systeem gesynchroniseerd, waardoor u een superieure rijervaring krijgt. Schakelen onder belasting wordt mogelijk gemaakt op de X0-cassette dankzij een combinatie van X-SYNC-technologie en cassettemapping, waardoor naadloze schakelingen worden gecreëerd, zelfs tijdens uw zwaarste krachtoutput. Het X0 Transmission DUB crankstel is het meest geavanceerde aluminium crankstel dat SRAM ooit heeft gemaakt, het is volkomen uniek en simpelweg opvallend. rijders de legitieme prestaties bieden waar X0 voor staat, dankzij een baanbrekend volledig aluminium ontwerp met een perfect uitgebalanceerde verhouding tussen stijfheid en gewicht. Het is ook een van de lichtste aluminium crankstellen op de markt. Voor ruiger terrein zijn de X0-ringen compatibel met onze verwijderbare bashguard(s). De X0 Eagle Transmission Flattop Transmission-ketting heeft een Dark Polar-afwerking die specifiek is voor X0 en wordt geleverd met een PVD-coating voor ongelooflijke weerstand tegen corrosie en slijtage. Volledig goedgekeurd voor E-MTB-gebruik met stevige pinnen. Met een "klik en vuur" ontwerp met twee knoppen, de AXS Pod ultieme controller transformeert de cruciale handeling van input van de rijder in een veel persoonlijkere ervaring voor al je AXS-bedieningselementen.

Verkrijgbaar met 165/170/175 mm crankarm en 32T kettingblad
Bashguard-compatibel
X0 Eagle Transmissie derailleur
10-52T X0 Eagle transmissiecassette
X0 Transmissie Platte ketting
Pod Ultimate-controller
AXS accu/opladersram

XX EAGLE AXS E-BIKE TRANSMISSIE GROEPSET
Met de perfecte Om de balans te vinden tussen robuustheid en gewichtsbesparing, heeft de XX Eagle AXS E-Bike Transmission groepset de kracht om grote endurodagen aan te kunnen met het gewicht om het beheersbaar te maken. Onze geheel nieuwe transmissies hebben een holistische benadering van het schakelen op een fiets, een volledig systeem gesynchroniseerd, waardoor u een superieure rijervaring krijgt. Schakelen onder belasting wordt mogelijk gemaakt op de XX-cassette dankzij een combinatie van X-SYNC-technologie en cassettemapping, waardoor naadloze schakelingen worden gecreëerd, zelfs tijdens uw zwaarste krachtoutput. De XX ISIS-cranks zijn beschikbaar voor zowel Bosch- als Brose-systemen en zijn gebaseerd op ons beproefde ontwerp van de afgelopen jaren. Ze zijn voorzien van onze nieuwe T-Type kettingbladen en worden geleverd met een clip-on beschermkap. De XX Eagle Transmission Flattop-ketting is speciaal ontworpen om de Eagle-transmissie te optimaliseren en heeft een unieke platte bovenkant. Deze vorm maximaliseert niet alleen de schakelprestaties en robuustheid, maar past ook bij het uiterlijk van je superfiets. Met een "klik en vuur" ontwerp met twee knoppen, transformeert de AXS Pod Ultimate-controller de cruciale handeling van de input van de rijder in een veel persoonlijkere ervaring voor al uw AXS-bedieningselementen.

Bosch- en Brose-varianten
Inclusief clip-on beschermkap
XX Eagle Transmissie derailleur
10-52T XX Eagle-transmissiecassette
XX Transmissie Platte ketting
Pod Ultimate-controller
AXS accu/oplader

X0 EAGLE AXS E-BIKE TRANSMISSIE GROEPSET
Ons antwoord op de oproep om een robuuste, betrouwbare transmissie te creëren voor uw enduro-behoeften, de X0 Eagle AXS E-Bike Transmission-groepset is onze meest robuuste high-performance transmissie. Onze geheel nieuwe transmissies hebben een holistische benadering van het schakelen op een fiets, een volledig systeem gesynchroniseerd, waardoor u een superieure rijervaring krijgt. Schakelen onder belasting wordt mogelijk gemaakt op de X0-cassette dankzij een combinatie van X-SYNC-technologie en cassettemapping, waardoor naadloze schakelingen worden gecreëerd, zelfs tijdens uw zwaarste krachtoutput. Het X0 Transmission ISIS crankstel is compatibel met zowel Bosch als Brose. De X0 Flattop-transmissieketting heeft een Dark Polar-afwerking die specifiek is voor X0 en wordt geleverd met een PVD-coating voor ongelooflijke weerstand tegen corrosie en slijtage. Volledig goedgekeurd voor E-MTB-gebruik met stevige pinnen. Met een "klik en vuur" ontwerp met twee knoppen, transformeert de AXS Pod Ultimate-controller de cruciale handeling van de input van de rijder in een veel persoonlijkere ervaring voor al uw AXS-bedieningselementen.

Inclusief clip-on beschermkap
X0 Eagle Transmissie derailleur
10-52T X0 Eagle transmissiecassette
X0 Transmissie Platte ketting
Pod Ultimate-controller
AXS accu/oplader

Derailleurs:

XX SL EAGLE TRANSMISSIE DERAILLEUR
De XX Eagle Transmission Derailleur verandert fundamenteel de relatie tussen cassette en derailleur. Ontworpen als geïntegreerde, onderling afhankelijke transmissiecomponenten, wordt de T-Type derailleur rond de wielas zelf gemonteerd en maakt rechtstreeks contact met de cassette met een unieke hangerloze interface. De baanbrekende Full Mount-bevestigingsmethode zorgt voor een veel sterkere verbinding en grijpt aan beide zijden van het frame. De nieuwe transmissie-derailleurs hebben dezelfde intuïtieve koppelings- en instellingsprocedure als onze Eagle AXS-derailleurs. Het beschikt over een overbelastingskoppeling en een ingestopt profiel, waardoor alles wordt verwijderd behalve wat nodig is om te winnen. Het is geschikt voor algemeen onderhoud en om de prestaties op de racedag te bevorderen, wordt het geleverd met een onderste katrol genaamd Magic Wheel die blijft draaien als er een object vast komt te zitten. Bovendien heeft de XX SL Eagle Transmission-derailleur een carbon kooi, een vervangbare buitenste schakel en b-knuckle cover in een strakke zwarte kleurstelling. Dit is ongeëvenaarde schakelprestaties, licht gewicht en ongekende sterkte. De XX SL Eagle Transmission-derailleur levert.

Hangerloze interface, volledig gemonteerde bevestigingsmethode
Supersterk, superlicht, ongeëvenaarde schakelprestaties. Installeren en koppelen via de betrouwbare en vertrouwde standaard AXS set-up en pairing procedure 
Magisch wiel
Koppeling overbelast
In zijn puurste vorm teruggebracht tot de lichtste T-type derailleursram

XX EAGLE TRANSMISSIE DERAILLEUR
De XX Eagle Transmission derailleur verandert fundamenteel de relatie tussen cassette en derailleur. Ontworpen als geïntegreerde, onderling afhankelijke transmissiecomponenten, wordt de T-Type derailleur rond de wielas zelf gemonteerd en maakt rechtstreeks contact met de cassette met een unieke hangerloze interface. De baanbrekende Full Mount-bevestigingsmethode zorgt voor een veel sterkere verbinding en grijpt aan beide zijden van het frame. De nieuwe transmissie-derailleurs hebben dezelfde intuïtieve koppelings- en instellingsprocedure als onze Eagle AXS-derailleurs. Een weggestopt profiel herbergt vervangbare beschermplaten die de betrouwbaarheid in raceomgevingen onder hoge druk vergroten. Om zijn prestaties te verbeteren, blijft de onderste katrol genaamd Magic Wheel draaien als een object vast komt te zitten. Bovendien is de XX Eagle Transmission-derailleur voorzien van een overbelastingskoppeling, geschikt voor algemeen onderhoud en functies die echte rijders erg waarderen. Dit is ongeëvenaarde schakelprestaties, ongekende kracht. De XX Eagle Transmission-derailleur levert.

Hangerloze interface, volledig gemonteerde bevestigingsmethode
Meer kracht, betrouwbaarheid en ongeëvenaarde prestaties. Installeren en koppelen via de betrouwbare en vertrouwde standaard AXS set-up en pairing procedure
Functies voor ketenbeheer
Magisch wiel
Koppeling overbelast
Vervangbare beschermplatensram

X0 EAGLE TRANSMISSIE DERAILLEUR
Of je nu aan de start staat of niet, de X0 Eagle Transmission (T-Type) derailleur brengt beproefde bekwaamheid naar rijders die alles laten bewijzen door hun rijstijl. Ontworpen als geïntegreerde en onderling afhankelijke transmissiecomponenten, de X0 Eagle Transmission-derailleur wordt rond de wielas zelf gemonteerd en maakt rechtstreeks contact met de cassette met een eerste in zijn soort Hangerless Interface. Dit verandert fundamenteel de hele relatie tussen cassette en derailleur. Daarnaast zorgt de Full Mount-bevestigingsmethode voor een veel sterkere verbinding die aan beide zijden van het frame vastgrijpt. De nieuwe transmissie-derailleurs hebben dezelfde intuïtieve koppelings- en instellingsprocedure als onze Eagle AXS-derailleurs. Terwijl je op het vuil bent, is het niet overdreven om te zeggen dat de X0 Eagle Transmission-derailleur een seismische verschuiving in robuustheid markeert, waardoor algemeen onderhoud mogelijk is waar serieuze rijders om vragen. Met een overbelastingskoppeling die de veerkracht verhoogt en een ingestopt profiel dat huisvest
Er zijn beschermkappen op de B-knokkel en buitenste schakel die volledig vervangbaar zijn, of te upgraden naar de XX skidplate. Het komt erop neer dat de X0 Eagle Transmission-derailleur het spel verandert en tegelijkertijd voorziet in de behoefte aan hoogwaardige componenten die gemaakt zijn om lang mee te gaan.

Hangerloze interface, volledig gemonteerde bevestigingsmethode
Competitie bewezen kracht en betrouwbaarheid
Installeren en koppelen via de betrouwbare en vertrouwde standaard AXS set-up en pairing procedure
Eersteklas precisie gemaakt om lang mee te gaan
Overbelasting koppeling
Vervangbare B-Knuckle cover en buitenste schakelsram

Controller:

AXS POD-CONTROLLERS
De AXS Pod transformeert de cruciale handeling van de input van de rijder in een veel persoonlijkere ervaring voor al je AXS-bedieningselementen. Pod biedt een lager gewicht dan Eagle Ecosystem AXS-controllers, bijgewerkte ergonomie en een enorm superieur bereik aan instelmogelijkheden. Met een "klik en vuur" ontwerp met twee knoppen, met een intuïtieve actie die de ideale hoeveelheid input van de rijder vereist om te activeren. Bovendien stelt het rijders in staat om knoptoewijzingen te personaliseren via de AXS-app en is het voorzien van hendelkappen met subtiele grip. Met een uniek omklapbaar ontwerp kunnen AXS Pods links- of rechtshandig worden gemonteerd, het is één onderdeel, met een wereld aan mogelijkheden.

Lichter gewicht, betere en meer aanpasbare ergonomie, superieure verstelbaarheid, eersteklas afwerking
Geheel nieuw 'klik en vuur'-ontwerp met twee knoppen
Intuïtieve en ongecompliceerde actie die de ideale hoeveelheid input van de rijder vereist
Personaliseer paddle-opties voor volledige aanpasbaarheid via de AXS-app
Deluxe-versie zorgt voor verwisselbare concave en convexe knoppensram

Cranksets:

XX SL EAGLE CRANKSTEL
Met meerdere WK-medailles, EWS-overwinningen en Olympische gouden medailles op zijn naam, zetten onze XX Eagle-cranks de norm, nu is de XX SL Eagle DUB-crank het toppunt. Binnenin is hij ontworpen met een ultrasterk maar ultralicht ontwerp dat gebruik maakt van koolstofvezel met een holle kern - nog steeds de lichtste ISO-gecertificeerde crank op de markt, gemaximaliseerd voor titelwinnende stijfheid. Combineer het nu met het opmerkelijke nieuwe XX SL Eagle Transmission (T-Type) direct gemonteerde kettingblad, en de schijnwerpers veranderen van zijn prestaties naar zijn uiterlijk, want het ziet er absoluut uit als niets dat je ooit eerder hebt gezien.

XX EAGLE CRANKSTEL
Met meerdere WK-medailles, overwinningen in de EWS-serie en Olympische gouden medailles op zijn naam, stellen onze XX Eagle-cranks de norm. De XX Eagle DUB Crank is de evolutie van die standaard. Koolstofvezel ontworpen met een schuimkern om zowel ongelooflijke sterkte als maximale stijfheid te geven. Combineer het nu met het opmerkelijke nieuwe XX Eagle Transmission (T-Type) direct gemonteerde kettingblad, en de schijnwerpers veranderen van zijn prestaties naar zijn uiterlijk, want het ziet er absoluut uit als niets dat we ooit eerder hebben gezien. De XX Eagle Transmission-crank heeft ook een uniek verwijderbaar en vervangbaar bash-beschermingssysteem dat rijders zullen waarderen.

X0 EAGLE CRANKSTEL
Als het volgende klinkt als overdrijving, wacht dan tot je de X0 Eagle Transmission Crankset met je eigen ogen ziet. Letterlijk het meest geavanceerde aluminium crankstel dat SRAM ooit heeft gemaakt, het is volkomen uniek en simpelweg opvallend. Serieuze rijders krijgen exact het soort legitieme prestaties waar X0 voor staat, dankzij een baanbrekend volledig aluminium ontwerp met een perfect uitgebalanceerde verhouding tussen stijfheid en gewicht.sram

Verkrijgbaar met een bash guard-optie, het is ook klaar voor Power Meter. Stevig bovenop een onbetwistbare top van crankstelvoortgang, is het X0 Eagle Transmission Crankstel letterlijk de belichaming van X0.

XX EAGLE E-MTB CRANKSTEL MONTAGE
Met meerdere WK-medailles, overwinningen in de EWS-serie en Olympische gouden medailles voor zijn naamgenoot, is de stamboom van XX goed ingeburgerd in de rechtbank van elite-races. De XX Eagle E-MTB Crank komt uit die racewinnende lijn en is geoptimaliseerd voor E-MTB-gebruik. Koolstofvezel ontworpen met een schuimkern om zowel ongelooflijke sterkte als maximale stijfheid te geven onder de hoge koppelomgeving van E-MTB. In combinatie met het nieuwe XX Eagle Transmission (T-Type) direct gemonteerde kettingblad, gaan prestatie en ontwerpesthetiek samen om onze meest hoogwaardige, prestatiegerichte crankarm te bieden.

Cassettes:

XX EAGLE SL TRANSMISSIE CASSETTE CS-XS-1299-A1
De XX SL Eagle-transmissie (T-type) cassette is een belangrijke reden waarom Eagle-transmissie de beste binnen- en buitenboordschakelprestaties ooit biedt onder belasting. Dankzij het volledige X-Sync-ontwerp, hoe harder je trapt, hoe beter hij schakelt. Letterlijk. Onze lichtste Eagle-cassette in de geschiedenis gaat veel langer mee en levert meer precisie. Het ontwerp van de nieuwe generatie is een volledig machinaal bewerkte X-Dome-architectuur van gehard staal voor versnellingen 4-12 en een ultralichtgewicht, volledig aluminium Spider Cog voor versnellingen 1-3. Ontworpen als geïntegreerde en onderling afhankelijke transmissiecomponenten, maken de XX Eagle-transmissiecassette en derailleur direct contact, waardoor een perfecte uitlijning op elke fiets wordt gegarandeerd. Van zijn enorme versnellingsbereik van 520% stapt het tandwiel met 52 tanden naar beneden met verbeterde versnellingsprogressie met tandwielen met 44 en 38 tanden aan de onderkant (vergeleken met de Eagle-aandrijflijncassette met 10-52 tanden). Met een duidelijk gemarkeerde Setup Cog is de installatie zowel eenvoudig als onfeilbaar.sram

XX EAGLE TRANSMISSIE CASSETTE CS-XS-1297-A1
De XX Eagle Transmission (T-Type) Cassette is een belangrijke reden waarom Eagle Transmission de beste binnenboord- en buitenboordschakelprestaties ooit biedt onder belasting. Dankzij het volledige X-Sync-ontwerp, hoe harder je trapt, hoe beter hij schakelt. Letterlijk. Ontworpen als geïntegreerde en onderling afhankelijke transmissiecomponenten, maken de XX Eagle-transmissiecassette en derailleur direct contact, waardoor een perfecte uitlijning op elke fiets wordt gegarandeerd. Van zijn enorme versnellingsbereik van 520% stapt het tandwiel met 52 tanden naar beneden met verbeterde versnellingsprogressie met tandwielen met 44 en 38 tanden aan de onderkant (vergeleken met de Eagle-aandrijflijncassette met 10-52 tanden). Het gaat veel langer mee en levert meer precisie door het gebruik van minder extreme kettinghoeken over het hele bereik. Met een duidelijk gemarkeerde Setup Cog is de installatie zowel eenvoudig als onfeilbaar. Maakt gebruik van gehard gereedschapsstaal, machinaal bewerkt X-Dome-ontwerp voor het cluster en gestempelde stalen 38T- en 44T-tandwielen zijn vastgemaakt aan de lichtere AL 1e versnelling. (Spider Kogge)

X0 EAGLE TRANSMISSIE CASSETTE
De X0 Eagle-transmissie (T-type)-cassette is een belangrijke reden waarom Eagle-transmissie de beste binnenboord- en buitenboordschakelprestaties ooit biedt onder belasting. Ontworpen als geïntegreerde en onderling afhankelijke transmissiecomponenten, maken de X0 Eagle-transmissiecassette en derailleur direct contact, waardoor een perfecte uitlijning op elke fiets wordt gegarandeerd. Naast zijn unieke en verbluffende Dark Polar-afwerking en stroomloze vernikkeling voor ongelooflijke weerstand tegen corrosie en slijtage, betekent het volledige X-Sync-ontwerp letterlijk: hoe harder je trapt, hoe beter hij schakelt. Zijn kracht wordt verder bewezen door zijn volledige goedkeuring voor E-MTB-gebruik. Hij is gebouwd voor een kettinglijn van 55 mm voor nog meer duurzaamheid en precisie dankzij mildere kettinghoeken over het hele bereik, van laag naar hoog. Van zijn enorme versnellingsbereik van 520% stapt het tandwiel met 52 tanden naar beneden met verbeterde versnellingsprogressie met tandwielen met 44 en 38 tanden aan de onderkant (vergeleken met de Eagle-aandrijflijncassette met 10-52 tanden). Wat nog meer? Het heeft een duidelijk gemarkeerde Setup Cog, waardoor de installatie zowel eenvoudig als onfeilbaar is.

Kettingen:

XX EAGLE SL TRANSMISSIE PLATTE KETTING
De XX SL Eagle Transmission Flattop Chain is speciaal ontworpen om de Eagle-transmissie te optimaliseren en heeft een unieke platte bovenkant. Deze vorm maximaliseert niet alleen de schakelprestaties en robuustheid, maar past ook bij het uiterlijk van je superfiets, vooral met de uitsparingen in de buitenste plaat die de verhouding tussen sterkte en gewicht naar een ongekend niveau tillen.sram

XX EAGLE TRANSMISSIE PLATTE KETTING
Het eerste dat u moet weten over de XX Eagle Transmission-ketting is dat het de sterkste is die we ooit hebben gemaakt. Specifiek ontworpen om Ea te optimaliseren gle-transmissie, dit geheel nieuwe T-type ontwerp heeft een unieke platte bovenkant, deze vorm maximaliseert niet alleen de schakelprestaties, maar past ook bij het uiterlijk van je supermotor. Maakt gebruik van onze slijtvaste hardchroomafwerking en holle pinnen.

X0 EAGLE TRANSMISSIE PLATTE KETTING
Met Eagle Transmission als eerste in zijn soort, volledig geïntegreerd en onderling afhankelijk systeem, is de X0 Eagle Transmission (T-Type) Flattop Chain zoveel meer dan alleen een ketting. Specifiek ontworpen om Eagle-transmissie te optimaliseren, schakelen wanneer u maar wilt, prestaties zijn nu mogelijk. Het unieke ontwerp met platte bovenkant maakt het de sterkste wisselketting die we ooit hebben gemaakt. Even belangrijk, het verbetert het uiterlijk van elke supermachine. Deze details zijn belangrijk. Het heeft een Dark Polar-afwerking die specifiek is voor X0 en wordt geleverd met een PVD-coating voor ongelooflijke weerstand tegen corrosie en slijtage. Volledig goedgekeurd voor E-MTB-gebruik met stevige pinnen.
 

LEES DIT HIERNA

Op pad met de Pirelli Cinturato Gravel H

Bij het uitpakken valt dan ook op waarom het een H band is. Lage blokken en een snel profiel met…

LEES VERDER

Ebiken met de Fiido C21 Egravel Bike

Over dat licht kunnen we meteen een goed oordeel vellen. Nu is de C21 natuurlijk te groot voor onze…

LEES VERDER

Een kleurengala met Wolf Tooth Waveform, Echo & Spacers

Voor een van onze bikes gaan we dan ook op pad met de Wolf Tooth Waveform pedalen, Echo handvatten…

LEES VERDER