Ons hotel heet Hamilton Lodge en ligt in een Unesco wereld natuur erfgoed op 2100 meter, op de Belalp in Wallis. De Belalp is autovrij en garandeert vanwege haar ligging absolute privacy.
Er wordt veel gemountainbiked (vanuit onze lodge gaan verschillende bike routes door ruig alpengebied) en getraind in ons gebied en zo kwamen wij op het idee u aan te schrijven.
Twee maal per jaar is ons hotel gesloten voor het toerisme, in oktober en november en van half april tot half juni. De kabelbaan, die bezoekers naar boven brengt, gaat in deze tussenseizoenen slechts 2 x per dag en zodoende is het op onze alp dan heel rustig. De maanden oktober en mei lenen zich uitstekend voor trainingsprogramma's en graag zouden wij onze lodge openstellen om sporters onder te brengen. Onze lodge heeft 12 kamers en wij kunnen ongeveer 35 gasten herbergen. Wij voeren een gezellige, informele sfeer en onze haard brandt iedere avond.
Mocht u geinteresseerd zijn dan vind u aanvullende informatie op www.hamiltonlodge.ch en mocht u verder nog vragen hebben dan staan wij u graag persoonlijk te woord en zijn wij te bereiken op 0041279232043.