Zij kunnen u de fijne kneepjes van het mountainbiken bijbrengen. Dit alles vindt plaats op het wedstrijdparcours in Oss waar dit jaar op 2 en 3 juni een Beneluxcup wedstrijd georganiseerd wordt. In 2008 staat zelfs het Nederlands Kampioenschap Mountainbike op deze locatie gepland. De clinics zijn geschikt voor rijders van ieder niveau.
De clinics zullen 1 dagdeel duren en het is de bedoeling dat je je eigen materiaal meebrengt. Aanvang van de clinics is om 9.30 uur te Oss. De exacte locatie zal nog bekend worden gemaakt. Dragen van een helm tijdens de clinics is verplicht.
De opbrengsten van deze clinics komen geheel ten goede aan de organisatie van de Beneluxcup Oss en het Nederlands Kampioenschap Mountainbike 2008. Dus je steekt niet alleen iets op van deze clinics, maar je helpt er ook nog eens onze mooie sport mee....
Om in te schrijven stuur een mail naar Clinics@mountainbikeclub-oss.nl met daarin vermeld je gegevens en in het kort je mountainbike ervaring. Aub even aangeven voor welke datum je jezelf wilt inschrijven. Je ontvangt dan een bevestigingsmail waarna je het inschrijfgeld van Eur 25,- pp kunt overmaken. Je inschrijving is pas geldig na ontvangst van het inschrijfgeld.
Schrijf je snel in want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt…
Tot ziens op 24 maart of 6 mei….
Mountainbike Club Oss