Door een speciaal mountainbikepakket te boeken kan iedereen die van mountainbiken houdt, meedoen aan deze clinic én genieten van een actieve vakantie op Curaçao.
Ambassadeur van CuraçaoBart Brentjens is ambassadeur van Curaçao en promoot het Antilliaanse eiland. Hij heeft de laatste jaren diverse keren het eiland bezocht, onder meer vanwege de Amstel Curaçao Race. Deze race wordt op 4 november 2006 voor de vijfde keer gehouden. Curaçao is inmiddels ontdekt als een uitdagend eiland om op de fiets te verkennen. Het heeft zich, met zo`n veertig fietsevenementen per jaar, dan ook op de kaart gezet als een echt ‘fietseiland'.
Echt ‘fietseiland'Fietsen, en niet in de laatste plaats mountainbiken, is een favoriete bezigheid op het Caribische eiland. Curaçao is van alle gemakken voorzien om een ruige mountainbike tocht te maken of rustig een eindje te fietsen. Er zijn honderden kilometers aan bewegwijzerde routes aangelegd, variërend van recreatief tot zwaar.
RoutekaartEr is een speciale routekaart beschikbaar, zodat iedereen kan genieten van de pracht van het eiland. Een fiets of mountainbiketocht is namelijk dè ideale manier om Curaçao van een geheel andere kant te leren kennen. Zo is het westelijk deel van het eiland groen en heuvelachtig en biedt de noordkust een ruw gebied vol cactussen en hoge rotspartijen.
Mountainbike pakketDe mountainbikeclinic van Bart Brentjens is een mooie gelegenheid om een ontspannen vakantie te combineren met het actieve. Het mountainbike pakket bestaat uit een clinic, twee begeleide tochten en een 8-daagsverblijf in Club St Catharina, de Plantage of het Lions Dive & Beach Resort op Curaçao. Deelnemers aan deze actieve vakantie zullen per mountainbike de mooiste plekjes van het eiland ontdekken.
InformatieVoor meer informatie over mountainbiken op Curaçao en het pakket: www.mountainbikencuracao.com
Voor algemene informatie ter voorbereiding op een vakantie naar Curaçao, kijk op www.curacaoinfo.nl of www.curacao.com