29-10-2022 - ASTEN - Nightbike

Bij een evenement geweest? Laat ons weten hoe het was! Een tocht die we niet mogen missen? Plaats 'm.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Mountainbiken
All rounder
All rounder
Berichten: 90
Lid geworden op: di 26 december 2006, 21:15
Mijn mountainbike: Scott Scale 30 en Principia

ASTEN - Tour- en Wielerclub Asten organiseert aankomende zaterdag, op de avond dat de wintertijd ingaat, weer een speciale MTB-tocht, oftewel de Night Bike.

Vanuit Manege Heijligers aan de Reeweg 3 in Asten kunnen deelnemers met een ATB of veldritfiets een parcours fietsen van 28 kilometer of 40 kilometer, waarbij naast de omliggende bossen rond Asten ook verschillende bedrijven worden aangedaan. De route gaat door paardenbakken, over biljarts, door paprikakassen, over een smal bruggetje, door een prachtig verlichte Cogas-hindernis, rond de visvijver, door woninginrichting Berkvens, langs de molen en weer terug naar Manege Heijligers. Hier zal ook de afterbike-party plaatsvinden.

Na afloop is er gelegenheid om te douchen en het afspuiten van de fiets. Er is een bewaakte fietsenstalling aanwezig.

Inschrijven
Inschrijven kan tussen 19.00 uur en 20.00 uur. Eindcontrole tot 23.00 uur. Het inschrijfgeld, inclusief een gratis consumptie, bedraagt tien euro. Jeugd tot en met 15 jaar mag gratis deelnemen. NTFU-leden krijgen twee euro korting. Goede verlichting en het dragen van een helm zijn verplicht. De GPX-routes zijn te vinden op de site van TWC Asten. https://twcasten.nl/nightbike/
Plaats reactie