digitale bandenspanning meter

Hoe moet je je derailleur afstellen, remmen vervangen...
Plaats reactie
MiesMan
Mtb fanaat
Mtb fanaat
Berichten: 16
Lid geworden op: di 23 september 2008, 21:01

za 24 januari 2009, 13:15

Bestaat er zoiets als een bandenspanningsmeter met digitale uitlezing die ook geschikt is voor een frans ventiel?
robertjan3
All rounder
All rounder
Berichten: 80
Lid geworden op: wo 23 januari 2008, 19:36
Mijn mountainbike: Cube Elite HPC Teamline

za 24 januari 2009, 13:34

Ja de Air-checker van SKS, die kan zelfs alle drie de ventielen (Frans, auto en Hollands) (prijs rond de € 20,-)
......always look on the bike-side of life!
faxe
Elite Mountainbiker
Elite Mountainbiker
Berichten: 2784
Lid geworden op: vr 16 juli 2004, 18:10
Contacteer:

za 24 januari 2009, 14:39

Bij mijn idworx kreeg ik een Schwalbe digitale bandenspanningsmeter. Is wel een leuk ding. De mogelijkheid om in twee decimalen de druk af te kunnen lezen is naar mijn idee alleen overkill.
MiesMan
Mtb fanaat
Mtb fanaat
Berichten: 16
Lid geworden op: di 23 september 2008, 21:01

za 24 januari 2009, 15:50

Net langs de LBS gefietst en die hadden een BBB drukmeter voor 13.95 euro.
Deze geeft ook 2 decimalen weer. Prima ding!
Gebruikersavatar
Retep87
Pro Biker
Pro Biker
Berichten: 1168
Lid geworden op: wo 25 oktober 2006, 11:13
Mijn mountainbike: BMC FS02/ragley piglet II/On One Inbred

za 24 januari 2009, 19:45

Ik heb er 1 van Schwalbe gekocht. Achteraf had ik beter een BBB kunnnen kopen, die kunnen geloof ik zowel auto- als franse ventielen afmeten (tegen alleen frans ventiel door de Schwalbe)
Digital P
Mountainbike Junk
Mountainbike Junk
Berichten: 327
Lid geworden op: ma 17 september 2007, 19:07
Mijn mountainbike: Cannondale Rush 600; Gazelle HeavyDutyNL
Contacteer:

wo 28 januari 2009, 17:19

Retep87 schreef:Ik heb er 1 van Schwalbe gekocht. Achteraf had ik beter een BBB kunnnen kopen, die kunnen geloof ik zowel auto- als franse ventielen afmeten (tegen alleen frans ventiel door de Schwalbe)
Als je het koperkleurige schroefding, wat er voor op zit, afschroeft kan je ook autovetielen meten met het Schwalbe ding (doe ik namelijk ook).
De man die het wiel uitvond was een idioot.
De man die de andere drie uitvond een genie.

[Sid Ceasar]
Gebruikersavatar
Retep87
Pro Biker
Pro Biker
Berichten: 1168
Lid geworden op: wo 25 oktober 2006, 11:13
Mijn mountainbike: BMC FS02/ragley piglet II/On One Inbred

wo 28 januari 2009, 17:22

Da's wel ernstig dat ik dat nog niet heb opgemerkt dan :tong
Stond overigens niet op de verpakking, misschien hebben we een andere versie? Of je hebt gewoon iets uitgevonden wat niet hoort :winkie:
Digital P
Mountainbike Junk
Mountainbike Junk
Berichten: 327
Lid geworden op: ma 17 september 2007, 19:07
Mijn mountainbike: Cannondale Rush 600; Gazelle HeavyDutyNL
Contacteer:

wo 28 januari 2009, 23:26

Ik heb gewoon deze versie. En zoals in de beschrijving staat ook voor autoventielen. Staat inderdaad niet op de gebruiksaanwijzing maar ik ben erachter gekomen door zelf wat te expirimenteren (want het stond tenslotte in de beschrijving op internet dat het moest kunnen en dan moet het dus ook kunnen :wink: ).
De man die het wiel uitvond was een idioot.
De man die de andere drie uitvond een genie.

[Sid Ceasar]
Gebruikersavatar
Retep87
Pro Biker
Pro Biker
Berichten: 1168
Lid geworden op: wo 25 oktober 2006, 11:13
Mijn mountainbike: BMC FS02/ragley piglet II/On One Inbred

wo 28 januari 2009, 23:50

Kijk, weer wat geleerd :-q
catena
All rounder
All rounder
Berichten: 131
Lid geworden op: wo 21 mei 2008, 11:42
Mijn mountainbike: KTM Aera Pro

do 29 januari 2009, 15:19

Retep87 schreef:Da's wel ernstig dat ik dat nog niet heb opgemerkt dan :tong
Stond overigens niet op de verpakking, misschien hebben we een andere versie? Of je hebt gewoon iets uitgevonden wat niet hoort :winkie:
Het staat op de voorkant van de verpakking, rechtsonder. :wink:
Plaats reactie