29-09-2019 - Roosendaal (NB) - Kaaimannen City MTB

Bij een evenement geweest? Laat ons weten hoe het was! Een tocht die we niet mogen missen? Plaats 'm.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
nielsvo
Elite Mountainbiker
Elite Mountainbiker
Berichten: 1520
Lid geworden op: zo 5 maart 2006, 20:45
Mijn mountainbike: Pivot Mach 429SL

di 24 september 2019, 23:55

Op zondag 29 september organiseren De Kaaimannen voor de 9e keer hun unieke City Mountainbike Toertocht. Uniek omdat de tocht grotendeels door de stad Roosendaal voert, maar toch voor meer een groot deel over onverharde paadjes loopt waar je doorgaans niet snel rijdt. Voor de eerste keer organiseren we de tocht niet aan het eind van het MTB-seizoen, maar aan het begin. We hopen dan ook dat een boel enthousiaste mountainbikers en cyclo-crossers klaar zijn voor het nieuwe seizoen en in grote getalen naar Roosendaal komen!

We zetten twee routes uit die zowel voor mountainbikers als cyclo-crossers verreden kunnen worden: Eén van ongeveer 30 kilometer en één van ongeveer 45 kilometer. Naast leuke stukken binnen Roosendaal voeren de routes ook langs De Wieler Experience en een deel van de mountainbikeroute in Nispen. Ongeveer halverwege de routes is een rustpost ingericht, waar deelnemers wat kunnen eten en drinken.

Tussen 8.00 en 10.00 uur kan er gestart worden vanuit Café De Veestallen aan de Kade 65 in Roosendaal. Deelnemers betalen 5 euro, van de eindopbrengst schenken De Kaaimannen traditiegetrouw een deel aan een goed doel. Na afloop is er voor de deelnemers de gelegenheid om de fiets schoon te laten spuiten en deze in een bewaakte fietsenstalling te stallen, terwijl bij de Veestallen nog van een welverdiend drankje en hapje kan worden genoten.

Afbeelding
Plaats reactie