Garmin mist strava segment

Discussiehoek voor GPS Routes/tracks, Navigators, Software en meer.

Moderator: Rogier

Plaats reactie
JroenD
All rounder
All rounder
Berichten: 73
Lid geworden op: ma 25 januari 2016, 13:21
Mijn mountainbike: Grand Canyon al slx 7.9

zo 10 juli 2016, 12:40

Goedemiddag,

Ik heb sinds een paar dagen een garmin edge 810, gekoppeld aan strava werkt allemaal mooi. Maar op 1 van me vaste ronden pakt hij niet alle segmenten meer die ik daar rijd. Zijn er meer met dit probleem?
Gebruikersavatar
suravida
Elite Mountainbiker
Elite Mountainbiker
Berichten: 7223
Lid geworden op: do 31 mei 2007, 12:06
Mijn mountainbike: Staal!
Contacteer:

zo 10 juli 2016, 12:58

Probeer eens de activiteit te wissen en daarna opnieuw up te loaden. Ik had laatst met 705 hetzelfde probleem en dat loste het op.
Custom steel: http://project12.cc
JroenD
All rounder
All rounder
Berichten: 73
Lid geworden op: ma 25 januari 2016, 13:21
Mijn mountainbike: Grand Canyon al slx 7.9

zo 10 juli 2016, 13:38

Misschien een domme vraag, maar hoe upload je hem opnieuw naar strava?
Gebruikersavatar
suravida
Elite Mountainbiker
Elite Mountainbiker
Berichten: 7223
Lid geworden op: do 31 mei 2007, 12:06
Mijn mountainbike: Staal!
Contacteer:

zo 10 juli 2016, 13:47

Gewoon zoals je dat de eerste keer ook hebt gedaan? Ik heb zelf geen 810 dus weet niet hoe dat daar bij gaat...
Custom steel: http://project12.cc
JroenD
All rounder
All rounder
Berichten: 73
Lid geworden op: ma 25 januari 2016, 13:21
Mijn mountainbike: Grand Canyon al slx 7.9

zo 10 juli 2016, 15:16

Gaat automatisch via Garmin connect, hoef ik niks voor te doen.
Gebruikersavatar
naze1975
Pro Biker
Pro Biker
Berichten: 935
Lid geworden op: di 18 februari 2014, 14:33
Mijn mountainbike: Cube kruising ltd sl/reaction sl

zo 10 juli 2016, 17:36

er staat onder bij de segmenten in strava "hidden efforts", staan ze daar niet tussen?
Houd altijd het rubber aan de onderkant, tenzij je een salto maakt. :winkie:
JroenD
All rounder
All rounder
Berichten: 73
Lid geworden op: ma 25 januari 2016, 13:21
Mijn mountainbike: Grand Canyon al slx 7.9

zo 10 juli 2016, 19:09

Afbeelding

Toch vreemd, rij hem al tijden en nu met de Garmin ziet hij het niet meer
Forau
Pro Biker
Pro Biker
Berichten: 1101
Lid geworden op: di 17 april 2007, 19:42
Mijn mountainbike: Stanton / Soma / Santa Cruz

ma 11 juli 2016, 11:49

Hiervoor reed je met een telefoon?
Een garmin meet waarschijnlijk iets preciezer, waardoor je het segment niet meer pakt.
Diegene welke het segment aangemaakt heeft kan ook een slechte opname hebben gemaakt en deze gedeeld.

Wat je kan doen is zelf een nieuw segment maken en de andere flaggen als foutief.
JroenD
All rounder
All rounder
Berichten: 73
Lid geworden op: ma 25 januari 2016, 13:21
Mijn mountainbike: Grand Canyon al slx 7.9

ma 11 juli 2016, 11:51

Ik was er al even mee bezig geweest. Hiervoor inderdaad met telefoon, maar ik ga hem deze week nog even een keer rijden. Kijken wat hij dan doet. Anders maak ik zelf 1 aan.
Jurriaan
Elite Mountainbiker
Elite Mountainbiker
Berichten: 5339
Lid geworden op: za 3 november 2001, 02:00
Mijn mountainbike: Utrecht

ma 25 juli 2016, 11:19

Valt mij op dat Strava vaker segmenten mist. 3x zelfde parcours rijden en slechts 1x segment van 15km vermelden.
Of er een oplossing voor is?
NoChain
All rounder
All rounder
Berichten: 95
Lid geworden op: di 26 januari 2016, 18:12

ma 25 juli 2016, 11:42

Forau schreef:Hiervoor reed je met een telefoon?
Een garmin meet waarschijnlijk iets preciezer, waardoor je het segment niet meer pakt.
Diegene welke het segment aangemaakt heeft kan ook een slechte opname hebben gemaakt en deze gedeeld.
Inderdaad. Hier in het bos liggen er een paar die zo grillig zijn dat slechts 1 iemand het segment heeft gereden ... aangemaakt via de Iphone. Makkelijke KOM's zijn dat :-D
JroenD
All rounder
All rounder
Berichten: 73
Lid geworden op: ma 25 januari 2016, 13:21
Mijn mountainbike: Grand Canyon al slx 7.9

wo 10 augustus 2016, 19:31

Ben tot op op heden ivm met een nieuwe blessure nog niet weer daar geweesr. Weet dus niet of het altijd zo is.
Plaats reactie