Problemen na update Garmin

Discussiehoek voor GPS Routes/tracks, Navigators, Software en meer.

Moderator: Rogier

Plaats reactie
Maurice-1981
Mountainbike Junk
Mountainbike Junk
Berichten: 427
Lid geworden op: di 7 oktober 2014, 17:37
Mijn mountainbike: Cube Reaction HPA Pro

zo 1 mei 2016, 17:32

Afgelopen week heb ik mijn Etrex 35 voorzien van software 3.1
Hierna heeft hij constant problemen dat hij blijft hangen op een kaartlocatie of zelfs volledige freeze heeft.
--------------------------------------

https://www.strava.com/athletes/4760570" onclick="window.open(this.href);return false;
johnvdb
All rounder
All rounder
Berichten: 62
Lid geworden op: za 28 juni 2014, 21:04

zo 1 mei 2016, 20:40

Ik volg dit topic even bij mij klopt er van mijn Garmin Edge 605 ook niet veel meer na een software update (afstand en snelheid kloppen wel maar bij Garmin connect klopt er van de route op de kaart helemaal niks meer van hij meent telkens dat ik naar hoofddorp ben gefietst en hij slaat alles onder een verkeerde datum op )
Laatst gewijzigd door johnvdb op zo 1 mei 2016, 20:42, 1 keer totaal gewijzigd.
johnvdb
All rounder
All rounder
Berichten: 62
Lid geworden op: za 28 juni 2014, 21:04

zo 1 mei 2016, 20:40

sorry was op een of andere manier dubbel geplaatst .
Gebruikersavatar
deefdeef
Pro Biker
Pro Biker
Berichten: 1266
Lid geworden op: za 22 juni 2013, 11:43
Mijn mountainbike: Specialized Epic FSR comp 2017
Contacteer:

zo 1 mei 2016, 21:23

Ik heb ook een 35, met de nieuwe update.
De freeze herken ik niet, wel dat ie nu al een keer of 2 spontaan zichzelf uitschakelt.
En als ik m dan weer aanzet heb ik nog gewoon voldoende batterij, dus dat is dan niet lijkt mij.
Ik wil niks! Helemaal niks! -Heideroosjes-
Epic comp FSR 2017
Crave expert 2014
Strava
lid van TWC Ons Verzet, Schaijk
Gebruikersavatar
ThaSingleTrackMastah
Genius
Genius
Berichten: 15828
Lid geworden op: do 19 december 2002, 10:56
Mijn mountainbike: Is stoffig
Contacteer:

ma 2 mei 2016, 09:54

Lijkt alsof Garmin een aantal problemen heeft opgelost maar een nieuw probleem heeft geïntroduceerd.
Gebeurd wel vaker, en wordt ook wel weer opgelost, maar voorlopig zit je mooi met de gebakken peren...

Ja kan de oude firmware terugzetten door een gupdate.gcd in de Garmin map van je gps te plaatsen (via USB).
Bij het opstarten wordt deze herkend en vraagt het toestel of je wilt downgraden.
De truc is natuurlijk om de juiste gupdate.gcd te vinden ;)
Je zou deze (V3.00) kunnen proberen.
downloaden, kopieren naar mapje Garmin op je gps en renamen naar gupdate.gcd
Some days it's easy, some days it's a fight.
Maurice-1981
Mountainbike Junk
Mountainbike Junk
Berichten: 427
Lid geworden op: di 7 oktober 2014, 17:37
Mijn mountainbike: Cube Reaction HPA Pro

za 7 mei 2016, 15:19

Reactie ontvangen van Garmin.
Eerst een standaard antwoord dat ik nieuwe software moet installeren en een reset.

Hier heb ik uiteraard netjes op gereageerd dat ik niet zit te wachten op dat soort standaard afscheep antwoorden.

Nu een reactie dat het probleem bij Garmin bekend is en dat er wordt gewerkt aan een oplossing. Iets minder standaard antwoord.
Termijn voor een oplossing kan nog niet gegeven worden.
--------------------------------------

https://www.strava.com/athletes/4760570" onclick="window.open(this.href);return false;
Plaats reactie