MTB de Zeeleeuw de 4-uurs estafette 24 septemer 2017

Voor aankondigingen, uitslagen en het voor- en nabespreken van wedstrijden.
Plaats reactie
armandjansen
Mtb fanaat
Mtb fanaat
Berichten: 8
Lid geworden op: do 5 april 2012, 14:06

wo 14 juni 2017, 13:41

Op zondag 24 oktober 2017 organiseert MTB de Zeeleeuw de 4-uurs estafette op het terrein van Dijk en Duin in Castricum.

De 4-uurs estafette draait om gezelligheid tezamen met sportiviteit. Het evenement is bedoeld voor iedereen. Door de aard van het parcours komen ervaren rijders maar ook de minder ervaren deelnemers aan hun trekken. Het parcours biedt voldoende uitdaging voor iedereen, door de wedstrijdopzet rijdt iedere rijder feitelijk gezien maar 2 uurtjes.

Estafette
Het evenement duurt 4 uur en teams bestaan uit 2 rijders. Het is ook mogelijk om individueel te starten. Per team is 1 rijder op het parcours. Het wisselen van rijder gebeurt in principe na iedere ronde. Teams mogen echter ook beslissen om 2 of meer rondes per rijder te rijden. Het wisselen gebeurt in de “Wisselzone” waar een bidon met daarin de tijdsregistratiechip wordt doorgegeven. Zorg dus voor 2 bidonhouders.

Het parcours
Het parcours bevindt zich op het terrein van Dijk en Duin in Castricum. Een mooi gevarieerd parcours van 6 kilometer lang met een aantal technische passages.

Tijdwaarneming
Voor de tijdwaarneming van de estafette wordt gebruik gemaakt van een professioneel tijdregistratiesysteem. Hierdoor zal het tijdens de wedstrijd mogelijk zijn om de onderlinge verschillen nauwkeurig bij te houden. Na de wedstrijd zal de uitslag zo spoedig mogelijk bekend gemaakt worden via internet.

Inschrijven
De inschrijving voor De Zeeleeuw 4-uurs estafette is mogelijk vanaf:

woensdag 14 juni 12:00 uur via http://www.mtb-dezeeleeuw.nl" onclick="window.open(this.href);return false;

Inschrijven is ook nog mogelijk op de dag zelf. Kosten zijn dan € 22,50 per persoon (mits max. aantal inschrijvingen nog niet is bereikt). Meld je dan op tijd aan bij de inschrijfbalie in restaurant De Oude Keuken op het Dijk en Duin terrein.
Inschrijven is mogelijk voor teams van twee deelnemers (dames, heren of mix), maar ook voor individuele rijders (met apart klassement). Daarmee is de wedstrijd niet alleen interessant voor vrienden- en bedrijventeams, maar ook voor de fanatiekere marathonrijders. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen, zullen er bij de teams verschillende klassementen worden gemaakt
Let op: er wordt gestart op volgorde van inschrijving, dus schrijf op tijd in!
De inschrijfkosten bedragen € 36 per team en € 18,00 voor individuele rijders.

Tijdens de Dijk en Duin 4-uurs estafette zijn alle benodigde faciliteiten voor een succesvolle dag aanwezig:
• ruime, gratis parkeerplaats (volg aanwijzingen van de verkeersregelaars)
• een uitdagend parcours
• “koek en zopie”
• “professionele tijdregistratie”
• gezellige permanence met speaker en muziek
• toiletten

...en natuurlijk na afloop van de wedstrijd een pastaparty!

Dagindeling(onder voorbehoud)
10:00 uur Start inschrijving in Restaurant De Oude Keuken
10:30 uur Inrijden op het parcours
12:00 uur Start 4-uurs estafette op volgorde van inschrijving
16:00 uur Finish eerste teams
17:00 uur Pastaparty

Bereikbaarheid/parkeren
Het adres van Dijk en Duin: Oude Parklaan 125 1901 ZZ Castricum. Parkeren kan gratis op het terrein op de speciaal daarvoor aangewezen parkeerplaatsen.

Aansprakelijkheid
Deelnemers aan De Zeeleeuw 4-uurs estafette nemen geheel op eigen risico deel aan het evenement. Hiervoor zal vóór aanvang van het evenement bij het ophalen van de startbewijzen getekend moeten worden door alle teamleden.
De organisatie kan op geen enkele wijze verantwoordelijkheid dragen voor letsel ontstaan op of rondom het evenement. De organisatie aanvaardt daarvoor geen enkele aansprakelijkheid

Eigen risico bezoekers
Het bezoeken van de door MTB de Zeeleeuw georganiseerde 4-uurs estafette is geheel op eigen risico.
De vereniging stelt zich in geen enkel opzicht aansprakelijk voor eventueel letsel en schade opgelopen tijdens een bezoek aan het evenement. Houdt voldoende afstand van de deelnemers en ga niet op plaatsen staan waar je het risico loopt om aangereden te worden en neem plaats achter het tweede lint indien dat gespannen is. Een gewaarschuwd iemand telt voor twee!

Kijk voor de laatste info ook op onze facebookpagina facebook https://www.facebook.com/4uursestafette/" onclick="window.open(this.href);return false;
schepp
Elite Mountainbiker
Elite Mountainbiker
Berichten: 1560
Lid geworden op: vr 29 oktober 2010, 23:40
Mijn mountainbike: Canyon Exceed 9.9SLX 8,8kg

do 15 juni 2017, 19:25

ben dr weer bij
Plaats reactie