Welkomtopic

Wil je weten welke ervaring anderen hebben met een webwinkel of heb je tijdens het shoppen of surfen een koopje gespot, dan kun je dat hier kwijt.

Moderator: Bas

Gesloten
Gebruikersavatar
The Flying V
Elite Mountainbiker
Elite Mountainbiker
Berichten: 9325
Lid geworden op: vr 25 april 2003, 19:42
Locatie: Canyon Grand Canyon CF SL 8.9

ma 22 september 2008, 15:10

Welkom in het 'Webwinkels en koopjes'-onderdeel van ons forum, voorheen ook wel bekend als de koopjeshoek.

Gezien de vele topics over webwinkels in de koopjeshoek is wel duidelijk dat er behoefte bestaat aan een 'officiële' plek op ons forum om daarover te discussiëren. Vanaf heden is dit onderdeel van het forum ook daarvoor bedoeld. Vanzelfsprekend blijft dit ook het onderdeel waar je kond kunt doen van de koopjes die je tegenkomt en kan het prettig zijn om de ervaringen van anderen met de betreffende winkel te horen.

Zoals je wellicht hebt opgemerkt spreken we met nadruk over webwinkels. Onze gedachte daarbij: bij een gewone winkel kun je simpelweg even naar binnen lopen en een praatje maken met het personeel, voordat je beslist om er wat te kopen. En als er wat mis is, kun je er ook weer terecht. Bij een webwinkel gaat dat allemaal een stuk moeilijker.

Dan nog even de do's en dont's:
  • Als je een koopje meldt, geef dan duidelijk aan om welk item het gaat, wat de prijs is, de eventuele bijzonderheden (overjarig model) en waar je het koopje kunt vinden.
  • Heb je een vraag over een webwinkel, vermeld dan de naam van de winkel duidelijk in de topictitel en plaats de url van de winkel in je post.
  • De voorkeur gaat er naar uit dat alleen mensen reageren die daadwerkelijk ervaring hebben met de webwinkel.
  • Heb je een slechte ervaring met een winkel, probeer dit dan zo objectief mogelijk te verwoorden. Dit onderdeel is (net als de rest van het forum overigens) niet bedoeld om winkels of personen aan de schandpaal te nagelen.
  • Het is niet de bedoeling om een topic te openen over je ervaringen met een webwinkel, tenzij dit daadwerkelijk iets toevoegt aan het forum. Of dat zo is, is ter beoordeling van de moderators.
  • Reclame maken is hier, net als op het hele forum, niet toegestaan.
  • Tenslotte: ook in dit onderdeel geldt, net als op het hele forum, de policy.
Gesloten