De Girlz Corner

Voor en door girlz, alle girls-gerelateerde mountainbiketopics of mountainbikegerelateerde girls-topics.

Moderator: The XeroX

Gesloten
Marieke
Reporter
Reporter
Berichten: 2056
Lid geworden op: di 22 april 2003, 11:52
Mijn mountainbike: Trek remedy , en een XC bike

za 24 april 2004, 17:18

Welkom in de Girlzcorner,

Een forumonderdeel waar iedereen in mag lezen en posten, zolang het met mountainbiken te maken heeft én damesgerelateerd is.
Als je zelf een dame bént, is dat al een voorsprong.
Damesgerelateerd offtopic wordt tot op zekere hoogte toegestaan.

Zoek je een bikemaatje (vr) of koopadvies, heb je een dringende vrouwenzakenvraag, weer een aanvaring gehad tijdens een wedstrijd met een te snelle amateur, of wil je gewoon een recept voor de beste shake na zware inspanning, een cursus fietssokkenbreien met ons delen, dat kan hier allemaal. "Everything you've always wanted to know..."

De meelezende heren willen we vriendelijk verzoeken reacties to the point te houden. One-liners, dooddoeners en seksistische reacties worden niet op prijsgesteld. Sterker nog, de moderators zullen hier streng tegen optreden en eventueel zelfs dergelijke berichten verwijderen.

Wij hopen met dit gedeelte de dames van mountainbike.nl actiever bij het forum te betrekken en zelfs méér dames bij 'de club' te lokken. Suggesties en opmerkingen die je niet in het forum kunt posten kun je per PB kwijt aan een moderator. En voor de rest: let's ride!
Gesloten