4 dagen door de Vlaamse Ardennen met Think-Pink

België heeft prachtige bikegebieden en hier kun je er alles over kwijt. Van vragen tot ervaringen.

Moderator: Pat.

Plaats reactie
everbike
Mountainbiker
Mountainbiker
Berichten: 1
Lid geworden op: wo 31 augustus 2016, 14:56

di 10 januari 2017, 16:24

Ga samen met ons de uitdaging aan! We ontdekken gedurende 4 dagen, onder professionele begeleiding van Everbike, de mooiste mountainbikeparcours van de Vlaamse Ardennen en zijn Waalse tegenhanger Les Pays des Collines. Tijdens de ritten laten we alle MTB-ingrediënten aan bod komen; singletracks, technische klimmetjes en afdalingen met passages langs de mooiste bossen en heuvels uit de streek. Enkele iconische hellingen uit de ronde zoals de muur, bosberg, berendries, pottelberg,... staan zeker op het menu. Hierbij wordt rekening gehouden met de verschillende niveaus van de deelnemers. We delen op in groepen zodat ieder zijn tempo kan rijden.

Naast het fietsen wordt alles voor jou geregeld: van je ontbijt tot de animatie 's avonds. Dit worden 4 dagen om nooit meer te vergeten! Enkel vrouwen kunnen deelnemen aan de MTB 4-daagse van de Think-Pink Challenge 2017.

Deelnemen aan de Bike Challenge kost € 245. In ruil voor dit bedrag biedt Think-Pink je gedurende deze vierdaagse een Think-Pink fietstenue, praktische fietsgids, trainingsschema's, sportmassages, fietsherstel, bevoorrading, overnachting, catering en een ontspannende activiteit na de ritten. Op zondag zijn familie en vrienden welkom op het slotfeest bij aankomst. Elke deelnemer engageert zich om 4 dagen te fietsen én minstens € 750 fondsen in te zamelen. Dankzij de steun van onze hoofdpartners, tijdelijke partners en vrijwilligers gaat het ingezameld bedrag integraal naar het SMART Fonds dat wetenschappelijk onderzoek rond borstkanker financiert.

Alle praktische info en inschrijving kan via http://www.think-pink.be/nl/acties/d/a/4499
Plaats reactie