Toerclub Aalst - Waalre: 19 januari 2014

Op zondag 19 januari 2014 organiseert Toerclub Aalst-Waalre weer haar jaarlijkse uitdagende Fijn Fietsen veldtoertocht. Start en finish zijn bij “Café Moonen”, Den Hof 29 in Aalst-Waalre. Starten van de tocht kan tussen 8.30 uur en 10.00 uur.

Men kan kiezen tussen diverse uitgepijlde afstanden van 25-, 35-, 45km en voor de cracks een pittige 55km route. De schitterende route voert over de mooiste en uitdagende stukken bos en heide in de omgeving van Waalre, Leende, Heeze en Valkenswaard met prachtige single tracks. Halverwege in het Leenderbos is er verzorging met gratis soep, thee en diverse versnaperingen. Fijn Fietsen Maartie Antonis zal bij start en pauzeplaats aanwezig zijn om eventuele technische calamiteiten aan de fietsen op te lossen.

Dragen van valhelm is verplicht. Op de startplaats is er een gratis bewaakte fietsenstalling en op de route zijn er diverse begeleiders aanwezig bij o.a. enkele gevaarlijke oversteekplaatsen. EHBO is aanwezig. Het inschrijfgeld bedraagt € 4,- NTFU, KNWU en VWB leden krijgen € 1 korting en voor jeugdige deelnemers tot 16 jaar is de deelname gratis. Bij terugkomst is er gelegenheid om de fietsen af te spuiten of om in Café Moonen de tocht nog even gezellig te evalueren onder het genot van een drankje en gratis versnaperingen. Wilt u meer informatie over deze tocht kijk dan op onze website: www.dse.nl/tcaw .

LEES DIT HIERNA

Vernieuwde Mountainbikeroute De Twee Valleien in Vlaanderen (BE)

Beschrijving van de route Deze pittige route slingert door het heuvelachtige landschap van de…

LEES VERDER

Magura presenteert de MT7 HC3 Special Edition voor een speciale prijs

De MT7 staat bekend om zijn maximale remkracht en stabiliteit op raceniveau. Al is het al jaren de…

LEES VERDER

Canyon lanceert de nieuwe Neuron:ONFly

Canyon's eerste speciale lichtgewicht e-MTB maximaliseert je tijd op de fiets door optimaal gebruik…

LEES VERDER