Nieuw in ons team is Alexandra Marchal. Alexandra is een jonge Belgische dame die voor ons de enduro wedstrijden gaat rijden en samen met Kristien Nelen nog een aantal XC wedstrijden. Kristien en Alexandra hebben veel wedstrijden op elkaar afgestemd en zullen dan ook veel samen rijden. Deze dames kennen elkaar al van de XC wedstrijden en hebben al wat samen gereden qua enduro wedstrijden. Deze 2 dames hebben vorig jaar al heel wat podiumplaatsen veroverd. Met als hoogtepunt voor ons team de 2e plaats in de internationale freeride/enduro wedstrijd Trek Bike Attack in Zwitserland.

Verder hebben we, vind ik zelf, de snelste man van het moment in de enduro wedstrijden in ons team. Zijn naam Daniël Prijkel. Daniël heeft vorig jaar al heel wat wedstrijden in zijn categorie gewonnen en we zijn supertrots hem erbij te mogen hebben. Voor 2014 staan er voor hem ook een aantal prachtige wedstrijden in de planning.

Verder hebben we een sterk team met Nigel Spoor, Dennis Zuidmulder, Rianne van der Heijden. Dennis heeft vorig jaar al regelmatig als gastrijder met ons team meegereden. Kristien, Alexandra en Daniël zullen zich dit jaar voornamelijk op de enduro wedstrijden in verschillende competities richten en een paar grotere wedstrijden. Twee belangrijke series zijn de Specialized Sram enduro’s. Enkele grote wedstrijden zijn het Velovert festival, dat door een van onze fietssponsor Lapierre gesponsord wordt, de Mountain of Hell in Frankrijk (Les 2 Alpes) en de Trek Bike Attack in Zwitserland. Daarnaast hebben onze rijders/sters zelf ook nog wat bijzondere wedstrijden op hun lijstje staan, zoals een wereld enduro, Mega Avalanche en Belgisch kampioenschap XC.

Daarnaast zullen Nigel, Dennis en Rianne zich vooral gaan richten op de lokalere wedstrijden in België zoals de Easyphone cup van Patric Maes. Ook teammanager Hans Haver zal deze wedstrijden rijden.

Verder hebben we de jonge downhillrijdster Roos Op de Beeck. Roos was vorig jaar al 1e op het Belgisch kampioenschap downhill. En won de overall cup van de Belgische DH1 cup, met meerdere 1e plaatsen. Roos zal voor 2014 wat meer grotere downhillwedstrijden gaan rijden in Europa.

Al met al hebben we weer grootse plannen voor komend jaar. En is het team weer een stapje verder dan vorig jaar. Met onze sponsoren kunnen we de rijders/sters weer perfect op weg helpen en daarom ook een grote dankbetuiging voor hen die in ons team geloven. Agu voor de support van diversen onderdelen o.a. Muc-Off smeer- en schoonmaakmiddelen, Cliff Bar sportvoeding en Agu regenkleding, Continental voor de banden, Mormaii voor de fantastische fiets-/sportbrillen, Lapierre fietsen, Teva voor de schoenen van het team, zo wel klik als platform schoenen, Canadian Dirt Imports voor de Miles remblokken en V8 rug- en teamtassen, Landscape magazine voor de support van ons team, Downhillsport.nl en Fietsshop Uitgeest voor de algehele sponsoring.