Iedere deelnemer werft voor aanvang van de Kenya Classic minimaal 5000 euro aan sponsorgeld. De opbrengst draagt bij aan het verbeteren van de gezondheidssystemen in Afrika.

Met eigen ogen zien waar je sponsorgeld heen gaat
Deelnemers die de uitdaging aangaan en op 11 oktober aan de start staan van deze uitdagende rit, zullen zich de komende maanden storten op het sponsorwerven voor AMREF Flying Doctors. Zij zullen tijdens de week gelegenheid krijgen om met eigen ogen te zien waar zij zo hard voor gewerkt hebben. De deelnemers aan de Kenya Classic bezoeken op hun tocht projecten van AMREF en kunnen direct ervaren welk verschil AMREF Flying Doctors maakt in Kenia. Tijdens de Kenya Classic 2013 hebben we de gehele tour een deelnemer gevolgd, hierdoor kun je de totale beleving zien die de deelnemers afgelopen jaar hadden tijdens de tour, klik hier voor Remko’s Kenya Classic.

'Dichterbij de problematiek, de kracht en de schoonheid van Kenia kun je niet komen. De Kenya Classic overtrof mijn stoutste verwachtingen' Paul ­ deelnemer 2013


AMREF Flying Doctors
AMREF is de grootste Afrikaanse gezondheidsorganisatie. Met voorlichting, opleiding en onderzoek richten zij zich op het behoud van gezondheid. Zo werkt AMREF samen met de lokale bevolking aan goed functionerende gezondheidssystemen en een gezonde toekomst. Voor meer informatie over AMREF, kijk op www.amref.nl.

Inschrijving editie 2014
De inschrijving voor de vierde editie van de Kenya Classic is geopend. Deelname aan Kenya Classic 2014 is slechts weggelegd voor 100 avonturiers. Voor meer informatie en inschrijvingen, ga je naar www.kenyaclassic.com. Om een beter beeld te krijgen van de Kenya Classic 2014 klik hier voor het promo filmpje. Hard work, magic moments!