Bestaande routes koppelen (gpx: Sleen-Exloo)

Discussiehoek voor GPS Routes/tracks, Navigators, Software en meer.

Moderator: Rogier

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Fries74
Extreme Biker
Extreme Biker
Berichten: 884
Lid geworden op: zo 16 augustus 2009, 16:52
Locatie: Rotwild C1 FS 29, Ryde Trace Enduro, Hope Pro II Evo
Contacteer:

ma 18 september 2017, 15:48

Heb een probleem wanneer ik 2 bestaande routes wil gaan koppelen.
Ik heb de route van Sleen en de route van Exloo van Mtb routes gehaald.
Nu heb ik ze geopend in mapsource en een verbinding gemaakt met de routeknop.

Wanneer ik dit bestand nu naar mij edge 800 zend, dan zijn het allemaal losse bestandjes.
Dat is niet de bedoeling ik wil graag 1 bestand, wat doe ik nu weer eens verkeerd? :oops:
Laatst gewijzigd door Fries74 op ma 18 september 2017, 17:50, 1 keer totaal gewijzigd.
Gebruikersavatar
ThaSingleTrackMastah
Genius
Genius
Berichten: 14105
Lid geworden op: do 19 december 2002, 10:56
Locatie: Is stoffig
Contacteer:

ma 18 september 2017, 16:17

Je schrijft "routes", ik neem aan dat je MTB-routes bedoeld, maar daarvoor gps tracks gebruikt.
Tracks kan je in Mapsource verbinden met de rechtermuisknop.
Je kopieert eerst de verschillende tracks in 1 Mapsource venster
Dan 2 tracks selecteren (3 gaat wellicht ook) en via de rechtermuisknop kiezen om de tracks te verbinden.
Wel even op de juiste volgorde letten.
Daarna opslaan als je nieuwe track.gpx (of meteen versturen naar je gps).

Dit zal bij gps-routes ook lukken, denk ik, maar aan routes kleven andere nadelen
Some days it's easy, some days it's a fight.
Gebruikersavatar
Fries74
Extreme Biker
Extreme Biker
Berichten: 884
Lid geworden op: zo 16 augustus 2009, 16:52
Locatie: Rotwild C1 FS 29, Ryde Trace Enduro, Hope Pro II Evo
Contacteer:

ma 18 september 2017, 17:49

Dat werkt idd, maar dit is niet helemaal wat ik bedoel. Hij maakt zo een lijn van de start Sleen naar de start van Exloo. Ik wil eigenlijk van een bepaalt punt van de route Sleen naar een punt in de route Exloo. Dit zal dan een stukje over de weg zijn maar dat maakt mij niet uit. Ik heb de gpx files idd van mtbroutes gehaald.
Gebruikersavatar
ThaSingleTrackMastah
Genius
Genius
Berichten: 14105
Lid geworden op: do 19 december 2002, 10:56
Locatie: Is stoffig
Contacteer:

ma 18 september 2017, 18:12

Dat kan je toch gewoon intekenen op de kaart?
Some days it's easy, some days it's a fight.
Gebruikersavatar
Fries74
Extreme Biker
Extreme Biker
Berichten: 884
Lid geworden op: zo 16 augustus 2009, 16:52
Locatie: Rotwild C1 FS 29, Ryde Trace Enduro, Hope Pro II Evo
Contacteer:

ma 18 september 2017, 20:51

Ja maar als ik dat op sla en dan naar de edge verstuur krijg ik allemaal losse bestandjes en niet 1 route. Dat is dus wat ik niet snap
Forau
Pro Biker
Pro Biker
Berichten: 1059
Lid geworden op: di 17 april 2007, 19:42
Locatie: Stanton / Soma

di 19 september 2017, 12:35

Dan heb je links in het scherm 4 tracks?
1x Exloo
1x Sleen
2x verbinding

Er zit ook een knopje verbinden in de tool-balk, hiermee kan je de 4 tracks aan elkaar plakken. Daarna opslaan / verzenden. Je zou na het plakken maar 1 track aan de linkerkant moeten hebben.
Zie voor voorbeeld:
http://ridedualsport.com/forum/index.php?topic=2004.0" onclick="window.open(this.href);return false;
Plaats reactie