Antwoord op onderwerp Ga naar pagina 1, 2  Volgende
Auteur Bericht
Offline
BerichtGeplaatst: di 15 augustus 2017, 20:03 
All rounder
All rounder
Avatar gebruiker
Geregistreerd op: vr 2 januari 2004, 19:10
Berichten: 139
Mijn mountainbike: Cube LTD PRO
Beste allemaal,


Na lang zoeken op het web graag jullie hulp.

Ik heb een Garmin Vivosmart HR waarmee ik hartslaggegevens opneem. Deze stuur ik naar de mobiele telefoon in het programma Garmin Connect.
Tevens gebruik ik Strava intensief.

Ik zou graag de hartslaggegevens van Garmin Connect naar Strava willen hebben, zodat ik kan zien o.a. kan zien wat de max en gemiddelde hartslag etc etc.

Ik heb Garmin Connect reeds gekoppeld aan Strava, zoals o.a. hier beschreven staat:
http://www.opfietsen.nl/garmin/garmin-s ... et-strava/

Echter; in Strava zie ik nergens hartslaggegevens, zelfs geen knopje voor hartslaggegevens.

Mijn vraag aan jullie is; hoe kan ik de hartslaggegevens in Strava zichtbaar krijgen?


Alvast bedankt voor jullie reactie!


Omhoog
 Profiel  
 
Offline
BerichtGeplaatst: di 15 augustus 2017, 20:36 
All rounder
All rounder
Geregistreerd op: di 21 juli 2015, 09:36
Berichten: 55
Mijn mountainbike: Canyon Neuron 9.9 2017
Bedoel je dan de hartslaggegevens tijdens een (outdoor) activiteit/rit?


Omhoog
 Profiel  
 
Offline
BerichtGeplaatst: di 15 augustus 2017, 20:49 
All rounder
All rounder
Avatar gebruiker
Geregistreerd op: vr 2 januari 2004, 19:10
Berichten: 139
Mijn mountainbike: Cube LTD PRO
Der_Rudi schreef:
Bedoel je dan de hartslaggegevens tijdens een (outdoor) activiteit/rit?


Juist! De hartslag gegevens zijn al in Garmin Connect digitaal aanwezig, maar ik wil ze dus ook graag in Strava zien om mijn activiteiten o.a. aan de hartslaggegevens te kunnen analyseren.


Omhoog
 Profiel  
 
Offline
BerichtGeplaatst: di 15 augustus 2017, 21:08 
All rounder
All rounder
Geregistreerd op: di 21 juli 2015, 09:36
Berichten: 55
Mijn mountainbike: Canyon Neuron 9.9 2017
Vreemd, want dat werkt hier prima met een Vivoactive HR.
Even voor de zekerheid, als je je activiteit opent in strava en op Analyse drukt is er helemaal geen Hartslag grafiek zichtbaar?


Omhoog
 Profiel  
 
Offline
BerichtGeplaatst: wo 16 augustus 2017, 13:44 
All rounder
All rounder
Avatar gebruiker
Geregistreerd op: vr 2 januari 2004, 19:10
Berichten: 139
Mijn mountainbike: Cube LTD PRO
Der_Rudi schreef:
Vreemd, want dat werkt hier prima met een Vivoactive HR.
Even voor de zekerheid, als je je activiteit opent in strava en op Analyse drukt is er helemaal geen Hartslag grafiek zichtbaar?


Dat is inderdaad vreemd dan ja. Ik heb gezocht in de Strava app op de telefoon, maar de knop 'Analyse' kan ik nergens vinden. Zou het toe laten voegen van de hartslaggegevens niet automatisch moeten gaan eigenlijk? Ik ben toevallig tijdelijk gratis premium member in Strava, maar is dit noodzakelijk voor de hartslag?


Omhoog
 Profiel  
 
Offline
BerichtGeplaatst: wo 16 augustus 2017, 16:13 
Extreme Biker
Extreme Biker
Geregistreerd op: do 17 juli 2008, 13:10
Berichten: 606
Mijn mountainbike: is een verzameling losse onderdelen.
Kijk eens op de website. Functionaliteit tussen de app en de site verschilt nogal bij Strava.


Omhoog
 Profiel  
 
Offline
BerichtGeplaatst: wo 16 augustus 2017, 16:46 
All rounder
All rounder
Avatar gebruiker
Geregistreerd op: vr 2 januari 2004, 19:10
Berichten: 139
Mijn mountainbike: Cube LTD PRO
Ik heb de Strava website ook geprobeerd maar met mijn kennis kom ik er daar ook niet uit.


Omhoog
 Profiel  
 
Offline
BerichtGeplaatst: wo 16 augustus 2017, 22:16 
Mountainbike Junk
Mountainbike Junk
Geregistreerd op: di 1 september 2009, 20:38
Berichten: 411
In je activiteit Een paar keer naar links vegen dan kom je op de andere paginas terecht.

_________________
www.atbnoord.nl


Omhoog
 Profiel  
 
Offline
BerichtGeplaatst: do 17 augustus 2017, 15:17 
All rounder
All rounder
Avatar gebruiker
Geregistreerd op: vr 2 januari 2004, 19:10
Berichten: 139
Mijn mountainbike: Cube LTD PRO
Marke schreef:
In je activiteit Een paar keer naar links vegen dan kom je op de andere paginas terecht.


Mijn meeste linkse scherm is de volgende:
Afbeelding


Als ik hartslaggegevens wil zien in Strava zie ik dit:
Afbeelding

en

Afbeelding

Hoe krijg ik nu de hartslaggegevens van mijn Garmin Vivosmart HR in Strava? Dit zou toch via GarminConnect moeten lukken?


Omhoog
 Profiel  
 
Offline
BerichtGeplaatst: do 17 augustus 2017, 15:54 
All rounder
All rounder
Geregistreerd op: di 21 juli 2015, 09:36
Berichten: 55
Mijn mountainbike: Canyon Neuron 9.9 2017
Dirky schreef:
Hoe krijg ik nu de hartslaggegevens van mijn Garmin Vivosmart HR in Strava? Dit zou toch via GarminConnect moeten lukken?

Ja dat zou als het in Garmin connect is geregistreerd gewoon mee moeten komen bij het synchroniseren naar Strava.
De betreffende rit(ten) zijn dus ook gestart op je garmin, en daarna automatisch naar Strava gegaan? Het is niet zo dat je de rit ook handmatig via strava gestart hebt?


Omhoog
 Profiel  
 
Offline
BerichtGeplaatst: do 17 augustus 2017, 20:31 
Extreme Biker
Extreme Biker
Geregistreerd op: do 17 juli 2008, 13:10
Berichten: 606
Mijn mountainbike: is een verzameling losse onderdelen.
Als je Strava en GC eens ontkoppelt, en synchroniseert met Tapiriik?


Omhoog
 Profiel  
 
Offline
BerichtGeplaatst: do 17 augustus 2017, 21:38 
All rounder
All rounder
Geregistreerd op: wo 23 april 2014, 12:36
Berichten: 145
Mijn mountainbike: Ghost Lector7 LC 2016
Je moet even naar dat grafiek icoontje en niet hartslag icoontje
Hartslag icoontje is alleen voor de premium gebruikers.


Omhoog
 Profiel  
 
Offline
BerichtGeplaatst: di 22 augustus 2017, 14:45 
All rounder
All rounder
Avatar gebruiker
Geregistreerd op: vr 2 januari 2004, 19:10
Berichten: 139
Mijn mountainbike: Cube LTD PRO
Der_Rudi schreef:
Dirky schreef:
Hoe krijg ik nu de hartslaggegevens van mijn Garmin Vivosmart HR in Strava? Dit zou toch via GarminConnect moeten lukken?

Ja dat zou als het in Garmin connect is geregistreerd gewoon mee moeten komen bij het synchroniseren naar Strava.
De betreffende rit(ten) zijn dus ook gestart op je garmin, en daarna automatisch naar Strava gegaan? Het is niet zo dat je de rit ook handmatig via strava gestart hebt?


Fietsritten neem ik handmatig op met de app Strava. Ik heb mijn Vivosmart HR de gehele dag om en ik heb ik de Garmin Connect app ook niet gevonden hoe ik activiteiten kan opnemen.


Omhoog
 Profiel  
 
Offline
BerichtGeplaatst: di 22 augustus 2017, 14:46 
All rounder
All rounder
Avatar gebruiker
Geregistreerd op: vr 2 januari 2004, 19:10
Berichten: 139
Mijn mountainbike: Cube LTD PRO
Alien schreef:
Als je Strava en GC eens ontkoppelt, en synchroniseert met Tapiriik?


Dat ga ik nogmaals eens proberen. Ik heb Tapiriik al eens eerder getest, maar toen Strava en GC niet ontkoppelt.


Omhoog
 Profiel  
 
Offline
BerichtGeplaatst: di 22 augustus 2017, 15:20 
Mountainbike Junk
Mountainbike Junk
Avatar gebruiker
Geregistreerd op: wo 7 mei 2014, 01:45
Berichten: 283
Mijn mountainbike: Rose The Tusker - YT Industries JEFFSY 27 - Radon Jealous
Je hebt toch ook een betaald account nodig op Strava, voor hartslag ed.?


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Antwoord op onderwerp Ga naar pagina 1, 2  Volgende


Wie is er online

Bikers op dit forum: Geen geregistreerde bikers en 2 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Ga naar: