Antwoord op onderwerp Ga naar pagina Vorige  1, 2
Auteur Bericht
Online
BerichtGeplaatst: do 31 augustus 2017, 07:59 
Elite Mountainbiker
Elite Mountainbiker
Geregistreerd op: wo 3 december 2008, 10:05
Berichten: 8813
Mijn mountainbike: doet het prima.
En nog steeds rij ik rond met een 60Csx op m'n stuur. Onnavolgbaar als het gaat om robuustheid, betrouwbaarheid, batterijduur, bediening in regen, en offroadnavigatie.

In al het andere zuigt-ie, maar dat boeit me niet :bier: Daarvoor hebben we de smartphone met Strava :-q

_________________
Nukeproof Scout 290 Comp 2017
Trek Superfly 7 2016

Trek Superfly 7 2015 - retired
Stevens Fluent ES 2011 - retired
Stevens S7 '09 - SLX/XT - retired


Omhoog
 Profiel  
 
Offline
BerichtGeplaatst: vr 1 september 2017, 12:07 
Extreme Biker
Extreme Biker
Avatar gebruiker
Geregistreerd op: di 16 april 2013, 21:41
Berichten: 814
Mijn mountainbike: Canyon Fully en een starre Pivot
3x garmin ,.3x drama .

Polar punt !

_________________
Canyon Spectral AL 8.9 Blue/Orange
http://www.mountainbike.nl/forum/viewtopic.php?f=14&t=133353


Pivot Stealth beach & asphalt racer
http://www.mountainbike.nl/forum/viewtopic.php?f=14&t=130584


Omhoog
 Profiel  
 
Offline
BerichtGeplaatst: vr 1 september 2017, 14:29 
Extreme Biker
Extreme Biker
Geregistreerd op: vr 15 juni 2012, 22:20
Berichten: 827
4x Garmin, 2x bryton, geen probleem,
Garmin of Bryton punt!
Maar de v650 is natuurlijk wel een koopje ten opzichte van de prijs van de edge 1030.


Omhoog
 Profiel  
 
Offline
BerichtGeplaatst: wo 27 september 2017, 21:18 
Extreme Biker
Extreme Biker
Geregistreerd op: do 1 september 2005, 12:24
Berichten: 828
Mijn mountainbike: Cannondale Scalpel Team
Vanmiddag garmin 1030 opgehaald, druk aan het instellen etc.

Ik heb een Topo kaart NL op SD kaartje, deze moet achter in het toestel geplaatst worden zoals bij een smartphone.
Probleem is dat de garmin het kaartje niet ziet, bij de optie selecteer kaart. Ik zie 4 kaarten staan.
Iemand hier al ervaring mee?

_________________
FRAME BESCHERMEN TEGEN CHAINSUCK?
http://www.chainsuckprotector.com/

https://www.strava.com/athletes/840077

Alpencross 2011

http://www.youtube.com/watch?v=3aEzhsE7 ... plpp_video


Omhoog
 Profiel   WWW
 
Offline
BerichtGeplaatst: do 28 september 2017, 15:36 
Elite Mountainbiker
Elite Mountainbiker
Geregistreerd op: do 12 januari 2006, 19:19
Berichten: 2518
Mijn mountainbike: Cannondale F29 carbon 2, Sram XX, hope stealth, notubes crest, acros.54
Kaartje formateren, dan in de Garmin doen

daarna de kaart via basecamp opnieuw installeren.

Kan altijd zijn dat het sd niet ondersteunt wordt/werkt


Omhoog
 Profiel  
 
Offline
BerichtGeplaatst: do 28 september 2017, 22:27 
Extreme Biker
Extreme Biker
Geregistreerd op: do 1 september 2005, 12:24
Berichten: 828
Mijn mountainbike: Cannondale Scalpel Team
het is een kaart gekocht op SD kaartje, kaartje is wel leesbaar maar zegt dat er geen kaart op staat.
Terwijl wel de helft van het geheugen gebruikt is.
Heb al een mail naar Garmin gestuurd, krijg dan waarschijnlijk wel weer een nieuw kaartje. is niet de eerste keer dat er wat met een SD kaartje was.

_________________
FRAME BESCHERMEN TEGEN CHAINSUCK?
http://www.chainsuckprotector.com/

https://www.strava.com/athletes/840077

Alpencross 2011

http://www.youtube.com/watch?v=3aEzhsE7 ... plpp_video


Omhoog
 Profiel   WWW
 
Offline
BerichtGeplaatst: ma 2 oktober 2017, 16:36 
Mtb fanaat
Mtb fanaat
Geregistreerd op: zo 1 september 2013, 21:28
Berichten: 30
Mijn mountainbike: Canyon Neuron 8.0 2018
Meerder mensen op het garmin forum rapporteren hetzelfde probleem.

(Dat bijvoorbeeld openMTBmap kaarten niet werken op de 1030)


Omhoog
 Profiel  
 
Offline
BerichtGeplaatst: wo 1 november 2017, 20:46 
Extreme Biker
Extreme Biker
Geregistreerd op: do 1 september 2005, 12:24
Berichten: 828
Mijn mountainbike: Cannondale Scalpel Team
robertbrand schreef:
Vanmiddag garmin 1030 opgehaald, druk aan het instellen etc.

Ik heb een Topo kaart NL op SD kaartje, deze moet achter in het toestel geplaatst worden zoals bij een smartphone.
Probleem is dat de garmin het kaartje niet ziet, bij de optie selecteer kaart. Ik zie 4 kaarten staan.
Iemand hier al ervaring mee?


Garmin heeft een nieuw Topo kaartje gestuurd (tegen betaling) en nu werkt het wel.

Heb wel een ander probleem. Tijdens het rijden van een live segment valt de Garmin regelmatig uit. Dit doet hij gemiddeld 1x per rit.
Heel irritant. Zal vast een softwarebug zijn. hoop dat updates het probleem zullen verhelpen.

_________________
FRAME BESCHERMEN TEGEN CHAINSUCK?
http://www.chainsuckprotector.com/

https://www.strava.com/athletes/840077

Alpencross 2011

http://www.youtube.com/watch?v=3aEzhsE7 ... plpp_video


Omhoog
 Profiel   WWW
 
Offline
BerichtGeplaatst: do 2 november 2017, 15:40 
Mountainbike Junk
Mountainbike Junk
Geregistreerd op: ma 21 augustus 2006, 18:13
Berichten: 477
Software bug herkenbaar. Garmin gebruikt de early adaptors als tester...


Omhoog
 Profiel  
 
Offline
BerichtGeplaatst: do 2 november 2017, 21:11 
Extreme Biker
Extreme Biker
Geregistreerd op: do 1 september 2005, 12:24
Berichten: 828
Mijn mountainbike: Cannondale Scalpel Team
sjezer schreef:
Software bug herkenbaar. Garmin gebruikt de early adaptors als tester...


Klopt helemaal, Heb op advies van Garmin Servicedesk de boel gereset. Vervolgens ben je weer een uur bezig om alles weer ingesteld te krijgen. (drie fietsen). Alle Strava segmenten opnieuw geupload. Ben benieuwd of het probleem nu is opgelost.
Zou eigenlijk niet weten waarom hij nu geen storing meer zal vertonen.

_________________
FRAME BESCHERMEN TEGEN CHAINSUCK?
http://www.chainsuckprotector.com/

https://www.strava.com/athletes/840077

Alpencross 2011

http://www.youtube.com/watch?v=3aEzhsE7 ... plpp_video


Omhoog
 Profiel   WWW
 
Offline
BerichtGeplaatst: ma 6 november 2017, 23:02 
Mountainbike Junk
Mountainbike Junk
Geregistreerd op: ma 7 oktober 2013, 23:13
Berichten: 434
robertbrand schreef:
sjezer schreef:
Software bug herkenbaar. Garmin gebruikt de early adaptors als tester...


Klopt helemaal, Heb op advies van Garmin Servicedesk de boel gereset. Vervolgens ben je weer een uur bezig om alles weer ingesteld te krijgen. (drie fietsen). Alle Strava segmenten opnieuw geupload. Ben benieuwd of het probleem nu is opgelost.
Zou eigenlijk niet weten waarom hij nu geen storing meer zal vertonen.


Bij de 510 en 820 kon je een backup maken van de mappen die op de Garmin stonden, bv map Sports. Hier staan de aangemaakte fietsen in.
Weet niet of dit kan bij de 1030


Omhoog
 Profiel  
 
Offline
BerichtGeplaatst: di 7 november 2017, 12:16 
Elite Mountainbiker
Elite Mountainbiker
Geregistreerd op: do 12 januari 2006, 19:19
Berichten: 2518
Mijn mountainbike: Cannondale F29 carbon 2, Sram XX, hope stealth, notubes crest, acros.54
Dat kan ook op de 1000 en zal dus op de 1030 ook kunnen want het is gewoon een configuratie file.

Op de 1000 gaat het om de .fit files
setting.fit
totals.fit
Cycling..............fit

(de puntjes staan voor hoe jij de instelling genoemd hebt, bij mij bv cyclingroadrace.fit en cyclingmountainMTB.fit)


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Antwoord op onderwerp Ga naar pagina Vorige  1, 2


Wie is er online

Bikers op dit forum: RuudRuud en 3 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Ga naar: